Müge Anlı eski eşine hak ettiğini yaptı !

Müge Anlı eski eşine hak ettiğini yaptı !

Ünlü sunucu Müge Anlı yeniden dünyaevine giriyor

Müge Anlı, canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini izleyicilerine duyurdu.Ünlü sunucu Müge Anlı yeniden dünyaevine giriyor.

Anlı, evlilik kararını izleyicileriyle “Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu” sözleriyle duyurdu.İşte Müge Anlı’nın ilk evliliği ve ayrılık süreciyle ilgili

Ünlü sunucu Müge Anlı yeniden dünyaevine giriyor. Anlı, evlilik kararını izleyicileriyle “Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu” sözleriyle duyurdu. Yüzbaşıoğlu İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürütüyor. Evlilik açıklaması sonrası ise gözler Anlı’nın ilk evliliğine çevrildi. Peki, Müge Anlı’nın ilk eşi kimdir? Müge Anlı neden boşandı? İşte Müge Anlı’nın ilk evliliği ve ayrılık süreciyle ilgili detaylar..

Müge Anlı 1993 yılında o sırada kendisi gibi magazin gazetecisi olan Burhan Akdağ ile evlendi. Anlı ile evlenmeden önce evli ve çocuk sahibi olan Akdağ’ın Müge Anlı ile evlenmek için eşinden boşandığı iddia edilmişti.

Müge Anlı ve Burhan Akdağ çiftinin 2002 yılında Lidya isimli kızları dünyaya geldi. Yine magazin sayfalarında çıkan iddialara göre Müge Anlı’nın kariyerindeki hızlı yükseliş ve eşinin kariyer anlamındaki düşüşü çiftin arasını açan tartışmalara neden oldu. Bu tartışmalar büyüdü ve 2008 yılında Burhan Akdağ’ın açtığı boşanma davası ile çift, boşandı.

Bu boşanmanın ardından yeniden evlenen çiftin evlilikleri yine yolunda gitmedi ve bu sefer de Müge Anlı, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Burhan Akdağ’a boşanma davası açtı. Dava sonunda kızları Lidya’nın velayetini de alan Müge Anlı’nın, Burhan Akdağ ile olan ikinci evliliği de sona ermiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.