Müge Anlı'da itiraf Edecek

Müge Anlı'da itiraf Edecek

MÜGE ANLI'YA ÇIKACAĞI TARİHİ VERDİ! HER ŞEYİ AÇIKLAYACAK

Songül Karlı eski eşinin kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia ederek Müge Anlı'ya başvuracağını açıklamıştı. Songül Karlı Müge Anlı'ya çıkacağı tarihi duyurdu.

 

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programına eski eşi Metin Yüncü tarafından 20 milyon TL dolandırdığını iddia eden Songül Karlı ekranlara çıkacağı tarihi açıkladı.

“3 HAFTA SONRA PROGRAMINA KATILACAĞIM”
Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda açıklamalarda bulunan Karlı, “1,5 saat önce Müge ile konuştuk. Sağ olsun arkadaşım. Kendisi şu an tatile girdi ancak 3 hafta sonra programına katılacağım” ifadelerini kullandı.

“BEN HEPSİNİN LİSTESİNİ VERECEĞİM”
Bu kadar paranın hesabını vermeliler diyen Anlı sözlerini “En azından benim gibi dolandırılan insanların olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bildiğim eski 2 tane eşi var zaten. Bunun sonu ne olur? En kötü nitelikli dolandırıcılıktan hapse girmiş olduğunuzu görürüm. Çünkü sizin yaptığınız bir çocuğun doğumunda takılan altınlarına kadar çalıp, kadının her şeyini kullanıp, bunu ailecek yapıp. Bunun içerisine herkes dahil. En azından tek taraflı konuşmamış oluruz. Ben hepsinin listesini vereceğim. Onlar da ya orada gelip konuşacak ya da telefonla bağlanacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.