Müge Anlı’dan Rahmi Özkan paylaşımı!

Müge Anlı’dan Rahmi Özkan paylaşımı!

Müge Anlı’dan Rahmi Özkan paylaşımı! Rahmi Özkan öldü mü? Rahmi Özkan kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuk olan isimlerden Avukat Rahmi Özkan için “öldü mü?” iddiaları gündem olmuştu. Konuyla ilgili olarak Müge Anlı sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Peki, Rahmi Özkan öldü mü? Rahmi Özkan kaç yaşında?

ATV’de her sabah seyirci karşısına çıkan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının yapımcı kuruluşu Mavi Klaket, Rahmi Özkan’ın öldüğü iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Müge Anlı ise yapılan açıklaması sosyal medya hesabından yapılan açıklamayı paylaştı.
 
Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Uzunca bir süredir sosyal medya ve birtakım medya kuruluşlarında programımızın avukatı sayın Rahmi Özkan’ın öldüğü yönünde paylaşım ve haberler yer almaktadır. Ancak kamuoyunu meşgul etmekte olan söz konusu haber ve paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili olarak hem kıymetli izleyicilerimize hem de programımıza yönelik yıpratma çabalarının son bulması adına gerekli hukuki süreçler tarafımızca ivedi şekilde başlatılacaktır. Bu tür mesnetsiz haber ve paylaşımların kimseye bir faydası olmayacağının altını çizer bundan sonraki süreçte yapılacak açıklamalardan ilgili kurum ve kişilerin sorumlu olacağını beyan ederiz. Yeni sezonda görüşmek dileğimizle… ”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.