Müjde! KPSS'siz Öğretmen Ataması Yapılacak!

Müjde! KPSS'siz Öğretmen Ataması Yapılacak!

Müjde! KPSS'siz Öğretmen Ataması Yapılacak!

Atama bekleyen öğretmenler için güzel bir haber Mersin'den geldi. Belediye bünyesinde KPSS'siz 29 öğretmen alımı yapılacak. KPSS sınavının kabusa dönüştüğü atama bekleyen öğretmenler için, diğer belediyelere örnek olmasını diliyoruz.

Mersin büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma A.Ş tarafından Türkiye İş Kurumu internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Bugün yayınlanan ilana göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS’siz, sınavsız 29 personel alımı yapacak.

İŞKUR’un kurum dışı kamu işçi alımı kategorisinde yayınlanan ilana göre alınacak 29 personel için kadro dağılımı şöyle;


 
 1 Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmeni, 2 jeoloji mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 2 Matematik öğretmeni, 10 büro memuru, 5 büro persoenli, 1 psikolog, 6 vasıfsız işçi ve 1 sosyolog 
Başvurular www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresi üzerinden online yapılacak olup adayların bugünden başlamak üzere en geç yarına kadar başvuru kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin personel alımına ilişkin yayınlanan resmi ilanları görüntülemek için burayı tıklayınız. Başvuru şartları ve diğer tüm detaylar ilan içeriğinde belirtilmiştir.

Ek - 2 Büro memuru ve büro personeli alımı için burayı tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.