MÜJDE Ödemeler başlıyor

MÜJDE Ödemeler başlıyor

BİNLERCE KİŞİYE MÜJDE

Haziran ayı nakdi ücret desteği ne zaman ödenek? Bakan Selçuk açıkladı Türkiye’de milyonlarca emeklinin büyük bir heyecanla beklediği Temmuz zammı belli oldu. Haziran ayı enflasyon verilerinin bugün saat 10.00’ı gösterdiğinde TÜİK tarafından açıklanmasının ardından emekli ve memurlara yapılacak zam miktarı da belli oldu. Bilindiği üzere her yıl 2 defa yapılan maaş artışlarındaki en büyük etken son 6 ayın enflasyon rakamları oluyor.

Emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı ile ilgili son dakika haberleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. 17 milyondan fazla vatandaşın heyecan içinde beklediği emekli Temmuz zammı, bugün Türkiye İstatistik Kurumunun 6. ay enflasyon verisini açıklaması ile birlikte belli oldu. Peki, 2020 Temmuz ayı memur ve emekli maaşı zammı ne kadar oldu? Emekli maaşı zam oranı nedir? MEMUR VE EMEKLİ TEMMUZ MAAŞ ZAMMI NE KADAR OLACAK? Türkiyede 17 milyondan fazla emeklinin heyecan içinde beklediği Temmuz zam oranı bugün belli oldu. Her yıl Ocak ve Temmuz ayında maaşlarına zam alan emekliler, bu ay yapılacak ücret artışını merak içerisinde bekliyor.

Haziran ayı enflasyonunun belli olmasıyla birlikte memur ve memur emeklilerine verilecek fark belli oldu.2020 Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Memur, emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? 2020 HAZİRAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! Edinilen son dakika bilgisine göre, TÜİK Haziran ayı enflasyon verisini açıkladı. Buna göre Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %12,62, aylık %1,13 arttı. Detaylar şu şekilde; Enflasyon rakamları sonrası emekli ve memur maaş zammı ne kadar oldu? İşte 2020 Emekli ve memur Temmuz maaş zammı Yılın ilk 6 ayında yüzde 5,75 olarak gelen enflasyon oranı sonrasında memur ve emeklilerin temmuz maaşlarına yüzde 1,75 enflasyon farkı yansıtılacak. Memurlara bu yılın ilk yarısında uygulanan toplu sözleşme doğrultusunda maaşlara yüzde 4 artış yapılmıştı. Bu yılın ilk yarısında enflasyonun yüzde 4ü aşan kısım kadar memurlara enflasyon farkı da veriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.