Mülakatsız mimar, mühendis, tekniker ve teknisyen alımları

Mülakatsız mimar, mühendis, tekniker ve teknisyen alımları

Alaaddin Keykubat Üniversitesi bünyesine mülakatsız olarak mimar, farklı branşlardan mühendis, tekniker ve teknisyen alımları yapılacak!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 19 Şubat 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan personel alım ilanında yer alan detaylarda şu bilgilere yer verildi;

KADRO DAĞILIMI
 
2 İnşaat Mühendisi, 1 Makine Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 mimar, 2 Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri teknikeri, 1 inşaat teknikeri, 1 Ağaç İşleri veya Mobilya ve Dekorasyon teknikeri, ç Mekan Tasarımı teknikeri, 1 Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi Alanından Mezun teknisyen, 1 Ortaöğretim Kurumlarının Kimya Teknolojisi Alanından Mezun teknisyen, 1 Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanından Mezun teknisyen, 1 Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanından Mezun teknisyen olmak üzere toplam 15 personel alımı yapılacak.

KPSS ŞARTI

Mühendis kadrolarına başvuru yapmak isteyen adaylardan KPSS 80 puan şartı aranırken, tekniker ve teknisyen kadrosuna başvuru yapmak isteyen adaylardan KPSS en az 60 puan şartı istenmektedir. Mimar kadrosu için KPSS şartı belirtilmemiştir.

Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanı esas alınacaktır. Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır. Orta Öğretim Mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.
 
PERSONEL ALIM İLANI AÇIKLAMASI

Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURU YERİ/ADRESİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Kestel Mahallesi Üniversite Caddesi Alanya/ANTALYA

BAŞVURU TARİHLERİ

Resmî Gazete ’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür. Adaylar, başvurularını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na Üniversitemiz web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen veya kargo yolu ile yapmaları gerekmektedir (e-posta yolu ile başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir). Başvurularda yaşanabilecek gecikmelerden ve eksikliklerden Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.