Murat Boz’dan Acı Haber Geldi!

Murat Boz’dan Acı Haber Geldi!

Murat Boz’dan Acı Haber Geldi!

Ajanslara düşen haber sonrası ünlü ismin fanları büyük bir üzüntüye boğuldu. İşte detaylar..

 

Şarkıcı Murat Boz’un kuzeni Berrin Boz vefat etti.Ünlü popçu Murat Boz’un MS hastası kuzeni Berrin Boz, önceki gün hayatını kaybetti.Kuzeninin vefatı ünlü popçuyu adeta yıktı.

Acı kaybın ardından Murat Boz’un ağabeyi Ali Boz, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı ve şu notu yazdı: “Kuzenim, güzeller güzelim, canım, kanım, çocukluğum artık melek.”Vefat eden Berrin Boz’un cenazesi bugün Ramazan Efendi Camii’nden kaldırıldı.

MS rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Murat Boz’un kuzeni Berrin Boz (53), Çekmeköy Hacı Ramazan Efendi Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip Validebağ mezarlığında toprağa verildi.Yaklaşık 20 yıldır MS hastası olan Berrin Boz tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz çarşamba günü hayatını kaybetmişti.

Murat Boz, Çekmeköy Hacı Ramazan Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.Ünlü şarkıcı, ”Ne diyebilirim ki hayat çok garip, üzücü. Kuzenimi kaybettik çok üzgünüm, uzun bir süredir çekiyordu zaten. Allah rahmet eylesin, diyecek söz yok” dedi.Boz, MS hastası olduğu hatırlatılan Berrin Boz için, “Çok kötü bir hastalık, Allah düşman başına vermesin. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim” şeklinde konuştu.

Berrin Boz’a son görevini yapan 40 yaşındaki şarkıcının, moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

”ÇOCUKLUĞUM ARTIK MELEK”

Acı kaybın ardından Murat Boz’un abisi Ali Boz, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı: Kuzenim, güzeller güzelim, canım, kanım, çocukluğum artık melek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.