Müslümenin Dedesi Öldürüldü iddiası

Müslümenin Dedesi Öldürüldü iddiası

Müslümenin Dedesi Öldürüldü iddiası

Mersin'de 10 Kasım günü kaybolan ve arama çalışmalarının 10. gününde cansız bedeni bulunan Yörük kızı Müslüme ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme'nin ölüm nedeni milyonlar tarafından merak edilirken, Dedesi Hasan Yağal polis ekipleri tarafından tutuklanmıştı. DNA analizinde, dede Yağal'ın küçük kızın babası olduğu ortaya çıktı. Peki, Yörük Kızı Müslüme'nin dedesi sanılan ve biyolojik babası çıkan Hasan Yağal kimdir, kaç yaşında? Müslüme'yi kim öldürdü, katili kim? 

MÜSLÜME'NİN DEDESİ NEDEN TUTUKLANDI?

Müslüme'nin cansız bedeninin bulunduğu gün jandarma ekipleri, annesi Selvi, babası Mehmet, dedesi Hasan Yağal, anneannesi, babaannesi, kardeşleri ve halasının da aralarında olduğu 9 yakınını gözaltına aldı. Anneanne Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Şüpheli sıfatıyla gözaltında ve karakolda 3 gece geçiren şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından 22 Kasım'da adliyeye sevk edildi.

Üç yaşındaki Müslüme'nin cesedi, kaybolduktan 10 gün sonra bulunmuş, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal tutuklanmıştı. DNA analizinde, dede Yağal'ın küçük kızın babası olduğu ortaya çıktı. Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu. Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Dedesinin cezaevinde intihar ettiği iddia edilirken bu olay henüz doğrulanmadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.