Nasıl bir zihniyet bu ya, neler söylemiş!

Nasıl bir zihniyet bu ya, neler söylemiş!

Nasıl bir zihniyet bu ya, neler söylemiş!

Bazen ünlüler gelen yorumlara ya da tepkilere bazen de meslektaşlarına karşı cevap ya da tepki verebiliyorlar. Biz de sizler için bugün birbrine destek olan ya da karşı cevap veren ünlüleri anlatacağız.
Ünlülerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara gelen tepkiler bazen dozunu kaçırıyor. Bazne de ünlülerin yaptığı açıklamalar linç edilmesine sebep oluyor. 

Bildiğiniz gibi anonimliği sağlayan sosyal medyada insanların fikirlerini belirtmesi çok kolay. Günümüzde hemen herkesin kullandığı sosyal medya öyle yorumlara tanık oldu ki! Bazen bu yorumlara insanlar dayanamayarak cevap verdi. 

Bunlardan birisi de Yıldız Tilbe'nin saldırgan sokak köpeklerine zehirli et verilsin açıklaması oldu. Açıklamanın ardından ünlüler ve vatandaş Tilbe'ye büyük tepki verdi. 

Fakat herkesten tepki gören Yıldız Tilbe'ye Bülent Ersoy sahip çıktı!

Ünlülerin verdikleri ayarlar
Birçok ünlü isim kendilerine sosyal medyadan yapılan eleştirilere ya da hakaretlere dayanamayıp dava açıyorlar. Ya da bizzat kendileri sosyal medyadan gelen eleştirilere ya da hakaretlere cevap veriyorlar. Bunlardan bazıları komik deneyecek şekilde basit olaylar olurken kimisi de ciddi konular olabiliyor. 

Eylül ayından bu yana hayranlarıyla buluşmaya devam eden İbrahim Tatlıses, sahnedeyken bir hayranının, “Sen çok büyüksün İbo” tezahüratına tepkisiz kalmadı. Ünlü şarkıcı, "Benim için 'İnsanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? Dedi.

qvj8espkdqzlyv8ailk9rt8lv7wuzpr9-body.jpg

Bülent Ersoy, "Saldırgan köpeklere zehirli et verin" paylaşımından dolayı tepki çeken Yıldız Tilbe'ye destek verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ersoy, "Yıldız'ın söylediği yanlış anlaşıldı, insanlar onun kusuruna bakmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.