Ne yapacağını şaşırdı artık

Ne yapacağını şaşırdı artık

Ne yapacağını şaşırdı artık

Murat Övüç kimidir?
1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Murat Övüç baba tarafından aslen Van, anne tarafından ise Siirt’lidir. Ailenin 5 kardeşten en küçüğüdür. 3 ablası, bir de abisi vardır.

Uzun yıllar tarot falı bakmış ve yaşam koçluğu yapmıştır. 2018 yılında Yanık Görümce isimli bir kitabın altına imzasını atmıştır. Kitap Picasso Yayınları tarafından yayımlanmıştır.

30 seneyi aşkın ailesi İstanbul Fatih’te yaşamlarını sürdürmektedir. Liseyi Pertevniyal , Üniversiteyi Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümünde bitirmiştir. 7 sene evli kalmıştır.

Boşandığını aktaran fenomen ismin bir oğlu vardır. Eskiden beri varlıklı olduklarını babasının bıraktığı mirası ölene kadar yesek bitiremeyiz demiştir. Aile şirketleri olduğunu, Beyoğlu’nda otel ve restoranlar işlettiklerini ve kira gelirlerinin olduğunu aktarmıştır.

Son dönemlerde ise sosyal medya fenomeni olarak sıkça medyanın gündeminde yer almaktadır. Medyumluk ta yaptığı aktarılan fenomen isim, İstanbul’da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmaktadır, müşterileri arasında ünlü isimlerde vardır.

Fenomen isim gözyaşlarını tutamadı
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, geçtiğimiz sene annesini kaybetmişti. Bu bayram mezarlık ziyareti yapan Övüç, annesinin mezarında ağlamaya başladı. Daha sonra şehitliğe giden Övüç bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medyada yayınladığı videolarla fenomen haline gelen Murat Övüç'ün asıl mesleği medyumluktur. Övüç, ayrıca oyunculuk, şarkıcılık ve yazarlıkta yapmıştır.

 

Ramazan Bayramı'nın ilk günü sabah erken saatlerde annesinin mezarına giden Murat Övüç ağlamaya başladı.

 

hyx3xwleobahyzhprigckzepxhtaalv0-body.jpg

Annesine düşkünlüğü ve her cuma annesinden hayır duası almaya giden Övüç'ün bu hallerini görenler oldukça şaşırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.