Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına video göndererek bu soruyu sordu

Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına video göndererek bu soruyu sordu

Şarkıcı Ebru Polat, ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına video göndererek bu soruyu sordu

Ramazan ayı süresince ATV ekranında izleyiciyle buluşan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, kendisine gelen soruları da canlı yayında yanıtlıyor. Hatipoğlu'na soru yönelten isimlerden biri de şarkıcı Ebru Polat oldu.

Corona virüs salgını nedeniyle alışık olduğumuzun dışında bir ramazan programı sürdüren Nihat Hatipoğlu, programına seyirci alamıyor ancak onlardan gelen videolu soruları yanıtlıyor.


Nihat Hatipoğlu'na soru yollayan isimlerden biri de Ebru Polat oldu. Peki ünlü şarkıcı, Hatipoğlu'na ne sordu? İşte detaylar...

Ebru Polat, "Hayırlı ramazanlar hocam. İsra suresi 13. ayette der ki; 'biz her insanın kaderini boynuna bağladık.' Fakat biz bunu yıllardır şu şekilde tercüme ediyoruz ; 'biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.' O kadar da sevdiğim bir tercüme ki, hocam bu tercüme yanlış mıdır?" ifadelerini kullandı.


Nihat Hatipoğlu'nun programlarını sürekli takip eden 36 yaşındaki şarkıcı, yayına bağlanmadan önce Instagram hesabından "Hocam seni seviyoruz. Üzgün olma. Geçen yılki gülen yüzünü istiyoruz hep" paylaşımını yaptı.
 

Ebru Polat'ın sorusunu çok beğenen Hatipoğlu, sosyal medyada kendisi hakkında yaptığı paylaşıma da değindi. Bu süreçte yüzünün neden gülmediğini anlatan Hatipoğlu "Hastalık var, ölenler var. Bu sezon biraz daha burukluk var. Tolere etmeye çalışıyoruz bizi bağışlayın, şartlar böyle" dedi.


Nihat Hatipoğlu'nun programına bağlandığı anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "İman ile paranın kimse olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz" dedi.

Ebru Polat, Hatipoğlu'na yönelttiği soru sonrası sosyal medyada gündem old

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.