Nisa Bebeğin Asıl Olum nedeni ortaya çıktı.

Nisa Bebeğin Asıl Olum nedeni ortaya çıktı.

Bunu yapan başkası çıktı ve hakkında soruşturma başlatıldı. Yazık bir bebeğe bunu nasıl yaparlar!

Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz süt annelik yapmıştı. Bu sabah beyin ölümü gerçekleşen 'Nisa Mihriban' bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi.

 Annesi tarafından terk edildikten sonra, Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı Nisa Mihriban bebek Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Nisa bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği haberi Türkiye'yi derinden üzdü. Öte yandan bebeğin ölümü ile ilgili dikkat çeken bir ihmal iddiası gündeme geldi. Ayrıca bebeğin nüfustaki adının Ebrar Nil Sepetçioğlu olduğu öğrenildi.

Son dakika... İstanbul'un Pendik ilçesinde biyolojik annesinin terk etmesi üzerine Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Mihriban Nisa bebek Türkiye'nin sempatisini toplamıştı. Nisa bebeğin bu sabah hayatını kaybetmesi derinden üzdü. Bebeğin ölümüyle ilgili ihmal iddiası üzerine inceleme başlatıldı.


Pendik'te terk edilmiş bir bebek vakasında giden Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın 3 aylık bebeğe sütannelik yapması Türkiye'nin gündemine oturdu. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne verilen bebek, bakımevine yerleştirildi. Ancak dün rahatsızlanan Nisa bebek, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Minik Nisa, yapılan müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Nisa Mihriban'ın beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine yapılan incelemede, bebeğin bakıldığı Çocuk Bakımevi'nde bakıcı ihmali olduğu anlaşıldı. İddiaya göre burada bebeğin bakımını yapan D.Y. adlı bir kadın hakkında ise "taksirle yaralama" suçundan işlem başlatıldı. Ölüm sebebinin boğazına kaçan kusmuk benzeri bir madde olduğu, bebeğin bakımını yapan D.Y.'nin ihmali olduğu iddiasıyla hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.

BAKICININ İFADESİNE BAŞVURULDU
Nisa Mihriban'ın beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine yapılan incelemede, bebeğin bakıldığı Çocuk Bakımevi'nde bakıcı ihmali olduğu anlaşıldı. İddiaya göre burada bebeğin bakımını yapan D.Y. adlı bir kadın hakkında ise "taksirle yaralama" suçundan işlem başlatıldı. Ölüm sebebinin boğazına kaçan kusmuk benzeri bir madde olduğu, bebeğin bakımını yapan D.Y.'nin ihmali olduğu iddiasıyla hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi

NÜFUSTA EBRAR NİL
Nüfus kayıtlarına göre 3 Ocak 2022 doğumlu olan bebeğin, nüfus kayıtlarında isminin Ebrar Nil Sepetçioğlu olduğu öğrenildi. Bebeğin biyolojik annesi Ebru S.'nin instagramdan tanıştığı Murat Ç. ile olan ilişkisinden hamile kaldığı, 2019 yılında yaptığı imam nikahlı evlilikten ise 1.5 yaşında bir kız çocuğu daha olduğu öğrenildi. İmam nikahlı eşinden ayrıldıktan sonra kadın sığınma evlerinde kalan Ebru S.'nin, hamile olduğunu öğrendikten sonra Murat Ç.'yi aradığı ama 'Çocuk senden' deyince tepki gördüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.