Noter Katibi alımı için başvuru ilanı Türkiye İş Kurumu “İŞKUR” bünyesinde başladı.

Noter Katibi alımı için başvuru ilanı Türkiye İş Kurumu “İŞKUR” bünyesinde başladı.

Antalya Noter Odası Başkanlığı tarafından Büro Memuru (Genel) (Noter Katibi) alımı için başvuru ilanı Türkiye İş Kurumu “İŞKUR” bünyesinde başladı.

Büro Memuru (Noter Katibi) alımı şartları nelerdir?
19-35 yaş aralığında olmak gerekiyor.

Mezuniyetler itibarıyla Adalet lisesi, örgün adalet meslek yüksekokulu, örgün olarak dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi ve Maliye bölümlerinden mezun olmak şartı var.
 
Adayların Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, klavyesi hızlı, analitik düşünme yapısına sahip, okumayı ve araştırmayı seven, iletişim yeteneği yüksek ve ekip çalışmasına yatkın olması istenmektedir.

Ücretsiz katip adayı yetiştirme kursu verilecek
Antalya Noter Odası Başkanlığı'nda yetiştirilmek üzere, Noterler Birliğince ücretsiz olarak 'Katip Adayı Yetiştirme Kursu' düzenlenecektir. Kişilerin ilanda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Eğitim sonunda katılımcılara eğitime katıldıklarına dair belge verilecektir.

Noter personeli alımı başvuru süreci
Başvuruda bulunmak isteyen adayların 27 Temmuz 2022 tarihi mesai bitimine kadar eğitimin verileceği odanın Gebizli Mahallesi Termessos Bulvarı Ateşoğulları Plaza No:54/1 A1/5 Muratpaşa/ANTALYA adresine CV'leri ile bizzat ya da mail adresine fotoğraflı CV'lerini göndermeleri gerekiyor. E-posta adresi ve İŞKUR başvuru numarası: antalya@tnb.org.tr, İş İlan No (00006919093) olarak açıklandı.

MEB okullara temizlik ve güvenlik personeli  VE TYP alımı da yapacağı büyük beklentiler arasında.. Alımları kaçırmamak için iki şeyi yapın

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.