O anları sosyal medyada takipçileri ile paylaştı!

O anları sosyal medyada takipçileri ile paylaştı!

Sosyal medyanın hayatımıza karışması ile beraber aile içinde yaşanan şiddet olayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Mersin’de cani bir baba çocuklarına şiddet uygulama anlarını sosyal medyada canlı yayın olarak takipçileri ile paylaştı. Kan donduran görün

Sosyal medyanın hayatımıza karışması ile beraber aile içinde yaşanan şid-det olayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Mersin’de ca-ni bir baba çocuklarına şid-det uygulama anlarını sosyal medyada canlı yayın olarak takipçileri ile paylaştı. Kan don-duran görüntüler üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

 

Mersin’de kan donduran bir olay yaşandı. Merkez Toroslar ilçesinde meydana gelen olayda ca-ni bir baba 18 yaşından küçük 4 çocuğuna şid-det uyguladı. Bununla da yetinmeyen baba şidd-et anlarını sosyal medya hesabından canlı yayınla paylaştı. Durum üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Çocuklar koruma altına alındı
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada Baba Halil Y.’nin evinde gözaltına alındığı öğrenildi. 16, 13, 9 ve 7 yaşlarındaki çocuklar ise eve giden Aile İçi Şid-d-etle Mücadele ekipleri tarafından teslim alınarak çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.