O Belediye Taşeron işçi maaşlarına yüzde 40 ZAM

O Belediye Taşeron işçi maaşlarına yüzde 40 ZAM

O Belediye Taşeron işçi maaşlarına yüzde 40 ZAM

31 Mart'ta Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, belediyede kiralık araç dönemini sonlandırarak taşeron  işçilere yüzde 40 oranında zam yaptı.


Ardahan’ın CHP’li Belediye Başkanı Faruk Demir, Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası üyesi taşeron belediye işçileriyle toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Sendikaya bağlı 68 çalışanı kapsayan iki yıl geçerli toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldı.

Yapılan anlaşma sonrası Ardahan Belediye Başkanı Demir, "Sizlerin emekleriyle Ardahanlılara verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. El ele vererek çok çalışacağız ve Ardahan'ı geleceğe taşıyacağız. Ardahan'ın her sokağında, her mahallesinde alın terimiz olacak" dedi.
"Araç kiralarına israf edilen paraları personele verdik. Helali, hoş olsun." diyen Demir, "Başkanlık koltuğuna oturduğum gün belediyedeki israf ve hortumları kesmeye kararlıydım ve bunu başardık. Şimdiki amacım da halkımızdan alınan çevre temizlik ve emlak vergilerinde indirim yapmak. Onu da başaracağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.