O Polis Memuru Şehit Oldu

O Polis Memuru Şehit Oldu

TÜRKİYE ONU BU GÖRÜNTÜYLE TANIMIŞTI! YARALI POLİS MEMURU ŞEHİT DÜŞTÜ

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde operasyon sırasında polis memuru Hakan Çetinkol, tenteye basınca yüksekten düşerek ağır yaralandı. 3 aylık yaşam savaşının ardından acı haber geldi. Polis memuru Hakan Çetinkol'un şehit olduğu öğrenildi.

 

İstanbul Esenyurt’ta 9 Mayıs’ta sabaha karşı saat 03.30 sıralarında bir adrese düzenlenen operasyon sırasında şüphelilerden birinin çatıya kaçması sırasında polis memuru Hakan Çetinkol peşine düşerek tenteye basınca yüksekten düşerek ağır yaralandı.

3 AYLIK YAŞAM SAVAŞI
Yaklaşık 3 ay süren yaşam savaşını bu akşam yitiren evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Hakan Çetinkoy, için yarın Esenyurt Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendikten sonra cenazesinin Siirt’in Kurtalan İlçesi’ne gönderileceği öğrenildi.

ACI HABER GELDİ
Şehit polis memuru Hakan Çetinkol, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında geçen nisan ayında ilan edilen 48 saatlik sokağa çıkma yasağı sırasında emziği kaybolduğu için Esenyurt’taki İncirtepe Mahallesi 254’üncü Sokak’ta oturan bir ailenin yardımına koşmuştu.


 
Ailenin 155 Polis imdat hattını araması üzerine polis memuru Hakan Çetinkol, nöbetçi eczaneye giderek bir emzik satın alarak babasına teslim etmişti. Çetinkol, emziğin parasını ödemek isteyen babanın uzun süre teşekkür etmesi üzerine, “Duanızı eksik etmeyin yeter” diyerek uzaklaşmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.