Ocak 2017 AÖF Final Sınavı Soruları,Cevapları ve Yorumları

Ocak 2017 AÖF Final Sınavı Soruları,Cevapları ve Yorumları

Ocak 2017 AÖF Final Sınavı Soruları,Cevapları ve Yorumları

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’ne kayıtlı öğrencilerin final sınav heyecanı başladı. Final sınavları 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde 2 oturum halinde yapılacak. AÖF final sınavlarının oturumu sona erdi.

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF'DE SINAV PUANLARI NASIL HESAPLANMAKTADIR?

Bu konuda Anadolu Üniversitesi'nin belirlediği bir sistem ve yaptığı bir açıklama vardır. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim fakültesinde okuyan bir öğrencinin bu fakültede aldığı dersten başarılı geçmiş sayılması için gerekli şart için söylenen:

"Anadolu AÖF not ortalamasının -başarılı- sayılması için öğrencinin güz dönemi (1. dönem) derslerini başarılı şekilde vermiş olması gerekmektedir. Bunun ardından bahar dönemi (2. donem) sınavlarından aldığı notların 2.00 ve üzerinde not ortalaması vermesi beklenmektedir."

AÖF SINAV TAKVİMİ

AÖF Bahar Dönemi vize sınavları 15 Nisan cumartesi ve 16 Nisan pazar günü iki oturumlu yapılacak. Bahar Dönemi finalleri 27 Mayıs cumartesi ve 28 Mayıs pazar günü iki oturumlu yapılacak

2016-2017 Öğretim Yılı AÖF tek ders sınavı ise 22 Temmuz cumartesi günü yapılacak.

BURAYA TIKLAYARAK AÖF SORULARINI GÖREBİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.