Öğretmenevine Torpilsiz KURA ile işçi Alınacaktır

Öğretmenevine Torpilsiz KURA ile işçi Alınacaktır

Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilerek kura sonrası alınacak eleman adaylarını belirlenecektir

Kemaliye Öğretmenevine Ön Büro elemanı alımı olarak kamuya yeni personel istihdamlarını sağlamak üzere iş ilan ekranlarını aktif ederek başvurular açılmıştır. 

BAŞVURU NUMARASINI HABER SONUNA EKLEDİK

 İŞKUR üzerinden başvuru ekranlarını aktif ederek iş ilan numarasını yayımlanması ardından adaylar İŞKUR kapısından kullanıcı kayıtları varsa kullanıcı şifresi ile yoksa ise E-devlet kapısından girişlerini gerçekleştirecek. Adaylara yayımlanan ilan numarasından açık iş ilan kısım arama bölümünden iş ilan numarasını yazarak arama kısmında aramayı gerçekleştirip ardından ilanı bulduktan sonra başvur butonuna tıklayarak adayların başvuruları otomatik sisteme düşerek gerçekleştirmiş olacaktır.


Öğretmenevine Ön Büro Alımı Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaş uyruğunda olunması. Erkek personel adayların askerlik hizmetlerini fiilen sonuçlandırmış olmaları ve belgeyle ibraz etmesi. En az ortaöğretim veya lise dengi mezunu olunması. Kamu ve özel sektörler en az 3 yıl resepsiyonist olarak çalışma tecrübesi. Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü sertifikaları bulundurmak. Adayların Erzincan Kemaliye öğretmenevi bölgesinde ikametgâh etmesi gerekmektedir.

Yapılacak Branş alım türü: eleman alım (1 Kişi alınmak suretiyle).

Adaylar 29 Eylül 2022 ile 3 Ekim 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden girişlerini gerçekleştirerek iş ilan 00007068123 numarası ile başvuruda bulunabilecek

Adaylar başvurularını gerçekleştirdikten sonra ise İŞKUR Kurum tarafından yapılacak kura çekimlerinde adı çıkan kişiler seçilerek alımları gerçekleşecektir.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.