Ondokuz Mayıs Üniversitesi 95 Daimi Sürekli Sağlık Personeli Alımı Yapacaktır

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 95 Daimi Sürekli Sağlık Personeli Alımı Yapacaktır

işte kadrolar

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden:
4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre Samsun il ve ilçelerindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi'ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 2018 KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle toplam 95 (doksan beş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.


ARANILAN GENEL KOSULLAR:

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandasi olmak.

2-Kamu haklarindan mahrum bulunmamak,


3-Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmis olsa bile; kasten islenen bir suçtan dolayi bir yil veya daha fazla süreyle hapis cezasina ya da affa ugramis olsa bile Devletin güvenligine karsi suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikap, rüsvet, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan mal varligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkum olmamak.

4-657 Sayili Kanunun 53'ncü madde hükümleri sakli kalmak kaydi ile görevini devamli yapmasina engel olabilecek vücut veya akil hastaligi ile engelli bulunmamak.

5-Erkek adaylarin askerlikle iliskisi bulunmamasi(askerligini yapmis veya tecil ettirmis olmak.)

6-Son 1(bir) yil içerisinde sözlesmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözlesmesi esaslarina aykiri hareket etmesi nedeniyle kurumlarinca sözlesmelerinin feshedilmemis olmasi veya sözlesme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu karari ile belirlenen istisnalar hariç sözlesmesini tek tarafli fesh etmemis olmak.

7-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaslilik ayligi almiyor olmak.


8- Daha önceden kurumumuzda çalisirken kurumumuzca is akdi fesh edilenlerle, kendi istegi ile görevinden istifa edenlerin basvurulari kabul edilmeyecektir.

BASVURU SEKLI, YERI, ZAMANI VE ISTENILEN BELGELER:

Adaylarin bu ilanin yayim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;
1-Nüfus cüzdani asli ve fotokopisi
2-Diploma veya mezuniyet belgesi asli ve fotokopisi
3- Eczacilar için "Sözlesmeli Personel Çalistirilmasina Iliskin Esaslar" 1 sayili cetvelde KPSS sarti aranmadigindan basvuruda bulunan aday sayisinin kadro sayisindan fazla olmasi halinde adaylar Lisans not ortalamasina göre alinacaktir. Lisans Transkripti (onayli belge) (4'lük ve 5'lik not sisteminin 100'lük not sistemine dönüstürülmesinde YÖK'ün belirledigi dönüsüm tablosu esas alinacaktir). Puanlarin esit olmasi durumunda mezuniyet tarihi önce olan adaya hak verilecektir.
4- 1 adet vesikalik resim ile birlikte Ondokuz Mayis Üniversitesi Personel Daire Baskanligina sahsen basvurmalari gerekmektedir. (Posta ile yapilan basvurular kabul edilmeyecektir.)
BASVURULARIN DEGERLENDIRILMESI VE SONUÇLARI:

2018 KPSS puan siralamasi sonrasinda asil ve yedek adaylarin isimleri basvuru bitim tarihinden sonraki 5 (bes) is günü içerisinde Personel Daire Baskanligi tarafindan belirlenecektir. Yerlestirme sonuçlari www.omu.edu.tr adresinde yayinlanacaktir. Asil kazananlardan süresi içerisinde basvuran olmadigi takdirde veya aranan sartlari tasimadigi tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sirasiyla yerlestirme yapilacaktir. Bu ilan teblig mahiyetinde olacagindan ayrica tebligat yapilmayacaktir. Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçlarin www.omu.edu.tr adresinde yayimlandigi tarihten itibaren 7 gün içerisinde Ise baslamalari için gerekli evraklari tamamlayarak sahsen Personel Daire Baskanligina teslim etmeleri gerekmektedir. Ise baslama için gerekli evraklar, basvuru zamani ve yeri ile ilgili bilgilerin www.omu.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarini kaybederler. Basvuru ve atama islemleri sirasinda gerçege aykiri beyanda bulundugu veya herhangi bir sekilde gerçegi sakladigi tespit edilenlerin sözlesmesi yapilmaz. Sözlesme yapilmis olsa dahi fesih edilir.
Ilanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.