Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇÖMÜ) Dardanos İktisadi İşletmesi kamu işçisi alacaktır

Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇÖMÜ) Dardanos İktisadi İşletmesi kamu işçisi alacaktır

Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇÖMÜ) Dardanos İktisadi İşletmesi bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli kadroda en az ortaokul mezunu 3 unvanda toplamda 5 Kamu İşçisi alınacaktır.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇÖMÜ) Dardanos İktisadi İşletmesi bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli kadroda en az ortaokul mezunu 3 unvanda toplamda 5 Kamu İşçisi alınacaktır.

ÇÖMÜ personel alımı için başvuru zamanı ve şekli

Adaylar başvurularını 9 – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Dardanos Yerleşkesi Dardanos Mevkii Çınarlı/Çanakkale adresine yapacaklardır.
 
İnşaat Ustası alımı için (1 kişi) Erkek olmak, En fazla 45 yaşında olmak, Ortaokul veya Lise mezunu olmak, Badana, Boya, Derz dolgu, Sıva işleri, Fayans seramik döşeme işlerinden anlamak, İnşaat ile ilgili bakım onarım işlerine vakıf olmak.

Bahçıvan alımı için (2 kişi) Erkek olmak, En fazla 45 yaşında olmak, Ortaokul veya Lise mezunu olmak, Peyzaj işlerinden anlamak, Çim biçme, Tırpan motoru, Motorlu testere ve çit budama makinası kullanabilmek, Yeşil alan sulama sistemlerindeki bazı arızaları giderebilecek tecrübeye sahip olmak.

Kat Hizmetleri Temizlik Personeli alımı içim (2 kişi) Kadın olmak, En fazla 45 yaşında olmak, Ortaokul veya Lise mezunu olmak, Otel temizliği konusunda tecrübeli olmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.