Ordu Evleri KPSS 60 Puan Kamu Taşeron İşçi Alım İlanı

Ordu Evleri KPSS 60 Puan Kamu Taşeron İşçi Alım İlanı

Malatya Ordu Evi Müdürlüğü 2 Garson Servis taşeron işçi ilanı

Malatya Ordu Evi Müdürlüğü 2 Garson Servis Elemanı Taşeron İşçi Alımı

Adaylarının Orta öğretim Lise ve Dengi Bir okuldan Turizm Otelcilik bölümünden mezun olmaları ve KPSSP94 Puan türünden 60  puan almış olma şart

Çalışma adresi Malatya

Talepte bulunan kamu kurum ve kuruluşunun istemiş olduğu  şartlara durumu uyan adaylar

14 Kasım 2018 çarşamba günü mesai bitimine kadar şahsen veya işkur iş ilan numarıyla 00004711770 ilan no ile Başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.