Ortalık karıştı

Ortalık karıştı

Ortalık karıştı

Doktor Devlet Bahçeli’ye “sen kimsin” dedi, ortalık karıştı.

Devlet Bahçeli, korona virüs konusunda bazı kişilerin yaptığı açıklamalarla milletin moral seviyelerini aşağıya çektiğini ifade etti. Bahçeli’ye yanıt Doktor İbrahim Sözen’den “Sen kimsin” şeklinde geldi. Ortalık bir anda karıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir takım kişilerin korona virüs pandemisi konusunda halkın moralini aşağıya çekecek açıklamalarda bulunduğunu ifade etti. Bahçeli yaptığı eleştiride “Virüsü bilmezler, tıptan anlamazlar. Alakasız oldukları her konuda bilirkişiliğe kalkışırlar. Tek yaptıkları insanlarımızın moral seviyelerini aşağı çekmek, öldük, bittik, tükendik fitnesini rüzgar gibi estirmektir. Milletimiz bu kifayetsiz muhterislerden bıkmış usanmıştır” dedi.

Bahçeli’ye yanıt ise Doktor İbrahim Sözen’den geldi. Sözen, “Tıp Doktoruyum, literatürde 15 uluslararası bilimsel çalışmam, bu çalışmalara atıfta bulunmuş 900 küsur yayın var, sen kimsin?” dedi.

Bu yanıtın ardından devreye MHP lideri Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek girdi. Çiçek de Sözen’in paylaşımını alıntılayarak “Doktor olmuşsun, o sıfatı taşıyorsun ama zeka ve terbiye düzeyin gerçekten tartışmalı… Doktor olana, alanında uzman olanlara saygılı olmaktan bahsedilen cümleleri anlama ve yorumlama tarzın bile, düşük seviyeni gösteriyor. Sen öncelikle yakalandığın CHP hastalığından kurtul” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.