Osmangazi Üniversitesi Yeni 107 sağlık personeli iş ilanı

Osmangazi Üniversitesi Yeni 107 sağlık personeli iş ilanı

Osmangazi Üniversitesi Yeni 107 sağlık personeli iş ilanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar kapsamında sözleşmeli personel alınacağına dair Resmi Gazetenin 14.04.2020 tarih ve 31099 sayısında yayımlanan ilanımızın 1 adet 105 nitelik kodu ile Perfüzyon Teknikerliği önlisans koşulu ile Diğer Sağlık Personeli alınacağına ilişkin bölümü iptal edilmiştir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğünden:


SÖZLEŞMELİ PERSONEL (657 SAYILI KANUNUN 4/B MADDESİ ) ALIM İLANI

Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere, 5620 Sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişiklikleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 2018 KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır.

Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği

NİTELİK

KODU

UNVANI

ADEDİ

ARANAN NİTELİKLER

101

Hemşire

24

Ortaöğretim Kuramlarının Hemşirelik Alanı Mezunu olmak.

102

Hemşire

70

Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

103

Sağlık

Teknikeri

6

Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği veya Tıbbi Laboratuvar Önlisans Programı/Bölümü mezunu olmak

104

Diğer Sağlık Personeli

6

Ortaöğretim Kurumlarının Radyoloji Teknisyenliği Alanı mezunu olmak.

105

Diğer Sağlık Personeli

1

Yükseköğretim Kurumlarının Perfüzyon Teknikerliği Önlisans Programı/Bölümü mezunu olmak

Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı değerlendirilecektir. Önlisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı değerlendirilecektir.


Lisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı değerlendirilecektir.

1) Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. Genel Şartlar:

1. T.C. vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3. Değişik: 23/01/2008-5728/317md.) Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasa l düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, s uçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.


4. Askerlik Durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5.657 sayılı Kanunu'nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

* Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.


* Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

* Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

2) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

Başvuru yapılırken, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde https://personelbasvuru.ogu.edu.tr adresinde yer alan online Başvuru Formunun eksiksiz doldurulması ve aşağıda belirtilen belgelerin ilgili bölüme yüklenmesi gerekmektedir. Adaylar başvuru esnasında sistemin üreteceği referans kodunu mutlaka not ederek yapacakları kontrol işlemleri ve müracaatlarında bu kodu kullanacaklardır. Adaylar sadece tek bir unvan için nitelik kodu belirterek başvuru yapacaklardır. Birden fazla nitelik kodlu unvana başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde aranan genel şartları ve başvurduğu kadroya ait ilanda belirtilen bütün şartları taşımayan ve gerçeğe aykırı beyanda bulunan veya KPSS puanını ve diğer bilgilerini yanlış, eksik veya hatalı giren adaylar değerlendirme dışı kalacaklardır. Bu şekilde değerlendirme dışı kalan adayların sorumluluğu kendilerine ait olacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunanların atamaları yapılmış ve göreve başlatılmış olsalar dahi atamaları iptal edilerek görevlerine son verilerek yapılan her türlü ödemeler yasal faizi ile birlikte geri alınacaktır.

Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek, başvurular online yapılacaktır.

Üniversitemizde Covid-19 tedbirleri kapsamında uzaktan çalışma ve dönüşümlü çalışma sistemi uygulanmakta olup yapılacak telefon aramalarına cevap verilemeyecektir. İlan ile ilgili her türlü bilgi talebi personelbasvuru4b@ogu.edu.tr mail adresine yapılacak ve dönüşler mail ile yapılacaktır.

KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre asil ve yedek adaylar belirlenecektir. Bu şekilde atanmaya hak kazananların isimleri ve kpss puanları başvuru bitim tarihinden sonra www.ogu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adaylardan, daha sonra online başvuru sırasında beyanda bulundukları belgelerin asıllarının veya onaylı suretlerinin ibrazı istenecektir.


Her kadroya atanacak kişi sayısı kadar yedek bırakılacak, şayet asil ve yedeklerden kontenjan dolmaması halinde diğer sıralamadaki şartları taşıyan adaylar, kadro sayısı tamamlanana kadar puan sırasına göre çağrılacaktır.

İstenilen Belgeler;

- Online Başvuru Formu (https://personelbasvuru.ogu.edu.tr) bilgileri eksiksiz doldurulacaktır. KPSS Puanı kısmına arasında virgül (,) kullanarak sonuç belgesindeki ilgili puanın tam olarak girilmesi gerekmektedir.)

- Diploma veya Mezuniyet Belgesi (barkotlu e-devlet çıktısı veya öğrenim belgesinin bir sureti ilgili alana yüklenecektir.)

- 2018 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesinin internet çıktısı. (Kontrol kodu olan KPSS sonuç belgesi online başvuru sistemindeki ilgili alana yüklenecektir.) Kontrol kodu bulunmayan belgeler geçersiz başvuru olarak kabul edilecektir.

- Kimlik Belgesi ilgili alana yüklenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.