Oya Aydoğan kasasından çıkanlar

Oya Aydoğan kasasından çıkanlar

KASADAN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

15 Mayıs 2016 tarihinde vefat eden Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, annesinin bıraktığı mirastan ve onun özel kasasından bahsetmişti

Oya Aydoğan’ın kasasından çıkanlar oğlunu şoke etti

15 Mayıs 2016 tarihinde vefat eden Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, annesinin bıraktığı mirastan ve onun özel kasasından bahsetmişti.

Bu arada Gurur Aydoğan, dört yıl önce yaşamını yitiren annesi Oya Aydoğan için anneler gününde duygusal bir mesaj paylaştı: “Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın.”

‘Duymayan Kalmasın’ programına canlı olarak bağlanan ve annesini özlediğini ama hayatın devam ettiğini söyleyen Gurur Aydoğan, Seren Serengil’in “Annenin yokluğundan sonra maddi anlamda sorun yaşıyor musun?” sorusuna bakın ne yanıt verdi.

GURUR AYDOĞAN: “Annem beni hayatım boyunca kimseye mahçup etmeyecek derecede birikim bıraktı.”

ÖZEL KASASINDAN MÜCEVLERİ ÇIKTI – Oya Aydoğan’ın özel kasasını açtığını da açıklayan Gurur Aydoğan, program sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in kasada neler olduğuna dair sorularına şu yanıtı verdi:

GURUR AYDOĞAN: “Bunu özel olarak konuşmak isterim ancak tabi ki mücevherleri vardı ve onlar kasasında duruyordu.”

Bülent Ersoy’un kendisinden telefon beklediğini de sözlerine ekleyen Gurur Aydoğan, en kısa zamanda onu arayarak aralarındaki buzları eriteceklerinin de sinyalini vermişti. Aradı ve görüştü mü bilmiyoruz.

59 yaşında sürpriz vedasıyla aramızdan ayrılan usta oyuncu Oya Aydoğan arkasında ‘tek mirası’ oğlu Gurur’u bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.