Polis-evi garson temizlik personeli ve aşçı alımı yapıyor.

Polis-evi garson temizlik personeli ve aşçı alımı yapıyor.

Polis-evi 14 Mart tarihinde Türkiye İş Kurumundan garson temizlik personeli ve aşçı alımı yapıyor.

İşçi Alımı Başvuru Şartları Nedir?

00007380184 İŞKUR ilan numarası ile yayımlanmış olan garson mesleğinde alımlar için başvuru şartları şöyledir; Eğitim belgesi ve arşiv belgesi isteniyor. Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış hijyen sertifikası isteniyor. Meslekte tecrübeli olanlar işe alımlarda bir adım daha öndedirler. Kamusal haklarından mahrum bırakılmamış olmak.

Verilen iş ilan numaraları ile ilanlara başvurun
00007380256 ilan numarası ile aşçı alımı yapılacağı belirtildi. Daimi işçi statüsünde işe alımlar yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı mülakatta başarılı olanlar işe alınacaktır. Lisans mezunundan daha yüksekte mezuniyete sahip olanlar ilanlara başvuru yapamayacaklardır.

00007380233 iş ilan numarası ile de temizlik personeli alımı yapılacaktır. Deneyim şartı aranmamaktadır. Belirsiz süreli işçi kadrosunda alımlar yapılacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları başvuru yapacaklardır. Erkek adayların askerlik durumunun yapılmış olması şartı aranır. Üst yaş sınırı olmamakla birlikte emekli olanların başvuruları geçersiz kabul edilecektir.


Polisevi Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü, ilanına başvurular bugün itibariyle alınmaya başlanmıştır. (14.03.2023). Adaylar başvurularına olumlu dönüt almaları için istenilen genel ve özel başvuru şartlarını sağlıyor olması ve 20.03.2023 tarihinin mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlanın başvuru şekli ise; elektronik olarak yapılacağı açıklanmıştır. Başvurular İŞKUR’un e-şube internet sitesi üzerinden alınacaktır.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.