Polise 3600 EK GÖSTERGE Maliye'de !

Polise 3600 EK GÖSTERGE Maliye'de !

Polise 3600 EK GÖSTERGE Maliye'de !

EMŞAV 2.Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Polislerin ek gösterge puanının 2200 den 3600 e çıkarılmasını öngören çalışmanının Maliye Bakanlığına gönderilmiş olduğunu, Maliye uzmanlarının konu üzerinde çalıştıklarını ve ancak daha sonra meclis gündemine geleceğini bildirdi.
EMŞAV 2.Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Polislerin ek gösterge puanının 2200'den 3600'e çıkarılması...nı öngören çalışmanının Maliye Bakanlığı'na gönderilmiş olduğunu, Maliye uzmanlarının konu üzerinde çalıştıklarını ve ancak daha sonra meclis gündemine geleceğini bildirdi.

EMŞAV 2.Başkanı Yılmaz,polislerinin ek gösterge puanının 2200'den 3600'e çıkarılmasını öngören çalışma hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı :

" Değerli Emniyet Teşkilatı Mensupları ;

17.01.2013 günü TBMM de bazı görüşmeler yaptım. Yaptığım görüşmeleri sizlere kısaca arz etmek isterim. Malumunuz üzere 2012 yılı içerisinde Polisimizin ek göstergesinin 3600 e çıkarılması için bazı girişimlerde bulunmuş, bu konuda hazırlamış olduğumuz bir dosyayı da Sn. Başbakanımıza sunmuştuk.

17 Ocak günü bu konunun akıbetini öğrenmek için TBMM ye giderek Ak Parti Grup Başkan Yardımcıları Sn Nurettin CANİKLİ ve Sn Ayşe Nur BAHÇEKAPILI, İç İşleri Komisyon Başkanı Sn Muammer GÜLER, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sn Oğuz Kaan KÖKSAL ile birer görüşme yaptım.

Yaptığım Görüşmelerde dosyamızın Maliye Bakanlığına gönderilmiş olduğunu Maliye uzmanlarının konu üzerinde çalıştıklarını ve ancak daha sonra meclis gündemine geleceğini bildirseler de şahsi kanaatim konunun biraz soğutulduğu ve geçen seneki ciddiyetin olmadığı yönündedir.

Bunun içindir ki, tüm Teşkilatımız için hayati önem arz eden EK gösterge konusunda yeniden bir etkinlik başlatılması taraftarıyım.

Önümüzdeki hafta içi yeniden Mecliste grubu bulunan başta AK Parti olmak üzere, CHP ve MHP üst düzey yetkilileri ile görüşerek sürecin yeniden bir ivme kazanması için girişimlerde bulunacağım.

Eğer fırsat bulur isem Sn Başbakanımız Erdoğan'a da yeniden polislerin özlük ve sosyal haklarını içeren dosyayı arz edeceğim..

Meslektaşlarımdan istirhamım yeniden bir Mail ve faks etkinliğine başlanılması yönündedir.

Eğer yeterince kamuoyu oluşturabilir isek ; 2013 ilk yasama dönemi sonuna kadar bu kanunun TBMM'de kabul edilmesini sağlayabiliriz diye düşünüyorum."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.