PROF. DR. İLKER KÜÇÜK HAYATINI KAYBETTİ!

PROF. DR. İLKER KÜÇÜK HAYATINI KAYBETTİ!

PROF. DR. İLKER KÜÇÜK HAYATINI KAYBETTİ!

Prof. Dr. İlker Küçük kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybetti. Küçük'ün bir süre önce koronavirüse yakalandığı ve tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. İlker Küçük, 47 yaşında kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti. Küçük’ün bir süre önce koronavirüse yakalandığı ve hastalığı yenerek taburcu olduğu öğrenildi.

Uludağ Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nil Küçük’ün eşi ve bir çocuk babası Küçük, kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti. Küçük’ün cenazesi Gemlik’te ikindi namazına müteakip aile mezarlığına defnedildi.

TAZİYE MESAJI YAYINLANDI
Corona virüsü yendikten sonra hayatını kaybeden İlker Küçük için, Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz taziye mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından üzüntülerini paylaşan Kılavuz, “Fen-Edebiyat Fakültemiz Öğretim Üyesi kardeşim Prof. Dr. İlker Küçük’ün tedavi gördüğü hastanede vefatını derin teessürle öğrendim. Allah rahmet etsin. Mekânını Cennet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Üniversitemizin başı sağolsun. İnşallah bu son kaybımız olur.” ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.