Prof. Dr. Refika Ferda Artuz koronavirüsten yaşamını yitirdi

Prof. Dr. Refika Ferda Artuz koronavirüsten yaşamını yitirdi

Prof. Dr. Refika Ferda Artuz koronavirüsten yaşamını yitirdi

Ankara Numune Hastanesi’nde görevli Prof. Dr. Refika Ferda Artüz yaşamını yitirdi
Ankara Numune Hastanesi’nde Cildiye Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz beyin kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ankara Numune Hastanesi’nde Cildiye Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Refika Ferda Artüz yaşamını yitirdi. Oğlu Necdet Artüz, annesinin beyin kanserinden öldüğünü belirtti.

CHP Hatay Milletvekili  Mehmet Güzelmansur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Prof. Artüz'ün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurmuştu. 


 
Prof. Dr. Refika Ferda Artüz'ün oğlu, Necdet Artüz, Güzelmansur'un paylaşımı üzerine, kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Merhabalar. Ben Prof. Dr. Refika Ferda Artüz'ün oğlu N. Can Artüz. Sosyal medya ve basın organlarında annemin koronavirus nedeniyle hayatını kaybettiğine yönelik asılsız haberler görüyoruz. Annemi koronavirüsten değil, yaklaşık 2 senedir tedavi gördüğü beyin kanserinden kaybettik."

Ankara Üniversitesi Tıp Faültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Refika Ferda Artuz aslen Hatay, Antakyalıydı. Artuz, Ankara’dan önce Çorum Hitit Üniversitesi Erol Elçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmış ve profesörlük unvanını da Çorum’da almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.