PTT Merkez Müdürlüğü'nde Görevlendirmek Üzere Personel Alınıyor

PTT Merkez Müdürlüğü'nde Görevlendirmek Üzere Personel Alınıyor

PTT Merkez Müdürlüğü'nde Görevlendirmek Üzere Personel Alınıyor

PTTCELL bünyesine yapılacak olan personel alım ilanında alımların tek bir pozisyondan olacağı bildirildi. Firma, Aktif Satış Temsilcisi kadrosu için yayımladığı duyurusunda kaç personel istihdam edeceğini açıklamadı.

İlan metnine göre adayların telekomünikasyon sektörü hakkında bilgi sahibi olması talep edilirken dikkat edilmesi gereken tüm hususları aşağıda aktarıyoruz. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Haberimizin içeriğinde belirttiğimiz gibi söz konusu personel alım ilanları kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruluyor. PTTCELL tarafından bu siteler üzerinden yayımlanan personel alım ilanında başvuru koşullarına dair maddeler yer almadı. 

Adayların Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmak gibi genel koşulların dışında alım yapılacak kadrolar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, excel bilgisi kuvvetli, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartları sağlamaları gerekiyor.

  BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL OLACAK?

PTT Genel Merkezi'nde PTTCELL adına görev almak isteyen vatandaşlar başvurularını kurumun anlaşmalı olduğu kariyer sitesi üzerinden yapacaklar.

Ptt Merkez Müdürlüğü içerisinde pttcell mobil hat faturali ve faturasiz satış işlemlerini gerceklestirecek ve telekomünikasyon sektörü hakkında bilgi sahibi olan personel arayisimiz vardir. Basvurular sadece işin olsun uygulaması üstünden degerlendirilecek ve uygun olan adaylar görüşmeye davet edilecektir.

ilan metni için tıklayınız

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum