Rezalet istifa getirdi!

Rezalet istifa getirdi!

Rezalet istifa getirdi! Milletvekili, kameralar önünde sevgilisiyle...

Arjantin'de parlamento üyelerinin görüntülü oturumunda milletvekillerinden birinin yanında bir anda sevgilisi belirdi, sonrasında yaşananlar utanç vericiydi. İstifa etmek zorunda kalan siyasetçinin savunması ise bütün dünyayı güldürdü.

 

Koronavirüs salgınıyla birlikte artan video konferans görüşmelerinde bugüne kadar sayısız skandal yaşandı ancak hiçbiri bu kadar büyük bir rezalete dönüşmedi.

Arjantin'de parlamento üyelerinin Zoom üzerinden yaptığı görüşme olağan şekilde sürerken, milletvekillerinden birinin yanında bir anda sevgilisi belirdi.


Arjantinli milletvekili Juan Emilio Ameri, çevrimiçi parlamento oturumunda sevgilisi Celeste Burgos'la kameralar önünde sevişince istifa etti.

47 yaşında üç çocuk babası Ameri, eyalet borçları tartışması sırasındaki görüntülerinin ardından ülke gündemine oturdu.


Parlamento Başkanı Sergio Massa'nın oturumu durdurmasının ardından oybirliğiyle Ameri'nin görevinin askıya alınmasına karar verdi.

Massa, “Geçtiğimiz aylarda mecliste bir vekilin uyuya kalması gibi olaylar yaşanmıştı ancak bu durum o olayın çok ötesinde” ifadelerini kullandı.


Son kararı vermek üzere bir parlamento oturumu yapılması planlanmıştı ancak vekil Perşembe günü istifasını sundu.

Aralık ayında ilk kez vekil seçildikten sonra genç bir kişiyle ismi taciz olayına karışan Ameri, bu oturumda yaşanan görüntüleri videodaki kadının göğüs operasyonuna bağlayarak, slikonları hakkında soru sorduğunu savundu.


Yerel bir radyo kanalına konuşan vekil, "Partnerim ve ben bu durumdan dolayı çok acı çekiyoruz. Çok utanıyorum ve üzgünüm. Olduğum yerde internet bağlantısı çok kötü" deyip ekledi:

"Partnerim banyodan çıktığında bağlantı yok sanıyordum. 10 gün önce göğüs büyütme ameliyatı geçirmişti ve ona silikonlarını sordum. Olay bundan ibaret."


11
Salta senatörü Nora del Valle Gimene, "Parlamento görüşmesi sırasında yaşanan bu ciddi olaydan sonra Juan Ameri’yi derhal ihraç ediyoruz. Kendisinden ayrıca koalisyon temsilciliği görevinden de ayrılmasını istedik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.