Sağlık Bakanı Acunu Eleştirdi , Acun Bakana Yanıt Verdi!

Sağlık Bakanı Acunu Eleştirdi , Acun Bakana Yanıt Verdi!

BAKAN KOCA PAYLAŞARAK UYARMIŞTI! ACUN ILICALI'DAN CEVAP!

Survivor 2020 finalinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmamasından dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan eleştiride bulundu. Bakan Koca'nın eleştirisine Acun Ilıcalı'dan cevap geldi.

Acun Ilıcalı Sayın Bakanım, canlı yayında istenmeden oluşan bir durum oldu. Bundan sonra dikkat edeceğimizden şüpheniz olmasın" ifadelerinde bulundu.

İstanbul’da yapılan Survivor 2020 finalinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması sosyal medyada tepki görmüştü. Şampiyonun belirlenmesinden sonra adeta izdiham oluşmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

“TEPKİLER HAKLI”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Survivor programının finalinde kameralara yansıyan görüntülere ilişkin açıklamada bulunarak “Survivor 2020 final programında Kovid-19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı. Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı” açıklamasını yaptı.

 

 
ACUN ILICALI’DAN BAKAN KOCA’YA YANIT
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın eleştirisi üzerine ise TV8 ve Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca’nın tweetine yanıt veren Acun Ilıcalı, “Sayın Bakanım, canlı yayında istenmeden oluşan bir durum oldu. Bundan sonra dikkat edeceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.