Sağlık Bakanlığı 6 Bin 409 İşçi Alımı Kura Çekilişi Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 6 Bin 409 İşçi Alımı Kura Çekilişi Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 6 Bin 409 İşçi Alımı Kura Çekilişi Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 6 Bin 409 İşçi Alımı Kura Çekilişi Ne Zaman? Adaylar hararetle kura gününü beklemektedir.

15 Ocak'ta kura heyecanı yaşayacak.

Kura çekimi 15 Ocak'ta Ankara'da 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Sonuçlar Sağlık Bakanlığı'nın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü sayfasında yer alacak.

Başvuru Şartları Nelerdi? 

Ortaöğretim Kurumlarının Birinden Veya Önlisans Programlarının Birinden Veya Lisans Bölümlerinin Birinden Mezun Olmak.

1. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 14’üncü Maddede Belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarıyla Tamamlamış Olmak. Özel Güvenlik Kimlik Kartına Sahip Olmak. (Yükseköğretim Kurumlarının Güvenlikle İlgili Fakülte Ve Meslek Yüksek Okullarından Mezun Olanlardan Güvenlik Temel Eğitimi Şartı Aranmaz.) 2. Engelli Veya Eski Hükümlü Olmamak.

HANGİ İLLERE ALIM YAPILACAK?

Karabük, Karaman , Kars, Kastamonu, Kayseri,  Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir , Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla,  Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Adana, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bingöl , Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum,  Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul , Kahramanmaraş, ve Trabzon Sosyalleştirme Bölgelerine güvenlik görevlisi alımı yapılacak.
 
Sağlık Bakanlığı'na 6 bin 409 personel alımı için başvuru işlemleri 31 Aralık'ta başlamış, 4 Ocak'ta başvuru işlemleri sona ermişti. Sağlık Bakanlığı kadrolu işçi alımı için başvuru işlemleri İŞKUR müdürlükleri ve internet sitesi üzerinden gerçekleşmişti.
Başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekildeydi:

2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

36 yaşından gün almamış olmak.

Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamındaki taleplerde; a) Önlisans mezunları için; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’ye girmiş olmak ve P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak. b) Lisans mezunları için; ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’ye girmiş olmak ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Kura sonuçlarını kaçırmamak için hemen android uygulamamızı indirebilirsiniz

Güncel 32 Kamu Personeli Alım ilanı bulunmaktadır ilanlara ulaşmak için Kamu Personeli Alımları menümüze bakabilirsiniz. Tıklayınız

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.