Sağlık Bakanlığı işçileri Adına ÖZ Sağlık İş Sağlık Bakanı ile görüştü!

Sağlık Bakanlığı işçileri Adına ÖZ Sağlık İş Sağlık Bakanı ile görüştü!

Başta Gece Zammı olmak üzere sağlık işçisinin sorunlarını Konfederasyon Başkanımız Sayın Arslan ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ilettik. Sayın Bakana çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim

BAŞTA GECE ZAMMI OLMAK ÜZERE SORUNLARIMIZI SAĞLIK BAKANI KOCA İLE GÖRÜŞTÜK55baf2c3-faf4-4904-834d-8fb74d5f05c7.jpg
Toplu  İş Sözleşmesi’nde yer almasına rağmen uygulanmayan GECE ZAMMI konusu başta olmak üzere, sağlık işçisinin sorunlarını Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştük.

8a65b755-34d3-4639-8001-4984f950f57d.jpg
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Sendikamız Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Devlet Sert,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek, sorunların bir an önce çözülmesi noktasında talepte bulundu.
Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in de hazır bulunduğu görüşmede  Bakan Koca, Konfederasyon Başkanımız Arslan ile Genel Başkanımız Devlet Sert’in taleplerini ve illerde yaşanan sıkıntıları dinledi. 
İletilen sorunların kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi ve  çözümü konusunda Bakanlık olarak çalışma yapılacağını belirten Bakan Koca, ayrıca görüşme sırasında gündeme gelen  sağlık çalışanlarına zam, vardiya sistemi ve sağlık işçilerinin sıkıntı yaşadığı diğer konuların da gündemlerinde olduğunu, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

whatsapp-image-2021-12-10-at-17-08-51.jpeg
Genel Başkanımız Devlet Sert, görüşmede  Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca’ya bakanlık bünyesinde  görev yapan  180 bine yakın sağlık işçisinin sorunlarına ilişkin bir de dosya sundu.
Başkan Sert, Bakan Koca’ya çözüm odaklı yaklaşımlarından ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.