Şarkıcı İstanbulda bıçak landı

Şarkıcı İstanbulda bıçak landı

Şarkıcı İstanbulda bıçak landı

Sanatçıdan Beklenmedik Gelen Haber
Türkiye ünlü sanatçımıza düzenlenen si’la-hlı sa-ld-ırı haberiyle sarsıldı. Gündüz gözüyle düzenlenen sa-ld-ırı Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü sanatçı evinin önünde k’u-r-şu’n yağmuruna tutuldu. Si’la-hlı sa-ld-ırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay yerinden kaçan şüpheliler ise Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucunda kısa sürede yakalandı.Gözaltına alınan zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor. Sa-ld-ırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevkedilirken genç yaştaki ünlü sanatçıya ilk müdahale polisler tarafından yapıldı.Daha önce dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Bulut Duman Kadıköy’de si’la-hlı sa-ld-ırı sonucu yaralandı. Bacağına isabet eden k’u-r-şu’nlarla yaralanan Duman, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Duman’a si’la-hlı sa-ld-ırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Şarkıcı Bulut Duman, Fikirtepe Mahallesi Dumlupınar Caddesi’nde ikamet ettiği rezidanstan çıkarken, kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişinin si’la-hlı sa-ld-ırısına uğradı.

15 EL ATEŞ EDİLDİ Olay yerine lüks bir araçla geldiği ve rezidans önünde bir süre beklediği belirlenen zanlılar, Duman’a 15 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI Bacağına isabet eden k’u-r-şu’nlarla yaralanan Duman, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HAKKINDA ÇOK SAYIDA SUÇ DUYURUSU VARDIÖte yandan iki albümü olan şarkıcı Bulut Duman hakkında, savcılıklara onlarca şikâyet başvurusunun olduğu öğrenildi. Duman, dolandırıcılıkla suçlanırken şikayetçilerin çoğunun eşcinsel görüntüyle şantaj iddiasında bulundukları belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.