S'avaş resmen başladı.Dolar ve Altın yeniden rekor kırdı !

S'avaş resmen başladı.Dolar ve Altın yeniden rekor kırdı !

Dolar ve Altın yeniden rekor kırdı !

Dolar 14,19’dan, euro ise 16,00’dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda altının gram fiyatı 883 lira seviyesinde bulunurken, çeyrek altın 1.421 liradan, cumhuriyet altını ise 5.848 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise 1.940 dolar seviyesinde bulunuyor.

RUS RUBLESİNDE BÜYÜK ÇÖKÜŞ Öte yandan Moskova Borsası, tüm piyasalarda işlemlerin bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğunu açıklarken, dolar/Rus rublesi 84,7 ile 6 yılın zirvesine yükseldi.

YATIRIMCILARA TEMKİNLİ OLUN UYARISI Analistler, Rusya-Ukrayna krizine dair haber akışının gündemin odağındaki yerini koruduğunu belirterek, pay piyasalarında oynaklığın artabileceğini, yatırımcıların temkinli davranması gerektiğini söyledi.

GELİŞMELER ENERJİ FİYATLARINA YANSIYACAK Gelişmelerin enerji fiyatlarına yansımalarının, enflasyon beklentileri ve para politikalarının seyri açısından kritik olacağını vurgulayan analistler, bugün ABD Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası yetkililerinin açıklamaları ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın açıklayacağı Para Politikası Kurulu toplantı özetinin takip edileceğini kaydetti.

Analistler, bugün ayrıca yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise ABD’de büyüme verilerinin takip edileceğini anımsattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.