SEDA Sayan balayı fotoğrafı

SEDA Sayan balayı fotoğrafı

SEDA Sayan balayı fotoğrafı

Yılların sabah programcısı olan Seda Sayan dönem dönem ekranlara veda etse de bu vedalar genelde kısa süreli oluyor. Ayrıca ünlü isim, sabah programlarının yanı sıra oyunculuk da yaptı.

Fakat dizi sektöründen aradığı başarıyı bulamayan Sayan yeniden müzik geri döndü.

Son olarak İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği de yaptı. Kadırgalı lakabıyla bilinen Seda Seyan, 61 yaşındadır.

Evlilikleri
1987 senesinde Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay devam etti. 1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 sene süren bu evliliğinin sona ermesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile dünya evine girdi.

Bu evliliği de bittikten sonra içinde Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu birçok kişi ile ilişkisi olan sanatçının gündemde en uzun kalan ilişkisi Nihat Doğan ile oldu.

Nihat Doğan ile nişanını attıktan kısa bir süre sonra 1 Şubat 2008'de kendinden 23 yaş küçük olan şarkıcı Onur Şan ile evlendi.

Sanatçının nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Seda Sayan'ın balayı fotoğrafı
Ünlü sunucu Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten, şmidi Paris'e balayına gitti. Sayan'ın paylaştığı fotoğraftaki detay herkesi şaşırttı. İşte "Herkese iyi bayramlar" notu ile paylaşım yapan Sayan'ın o fotoğrafı

qcxjre6ghseueqioqxt7ckb46hksuetv-body.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum