“Sen Bir Terbiyesizsin.” deyince olanlar oldu,

“Sen Bir Terbiyesizsin.” deyince olanlar oldu,

İbo Show’da Ş0K! İbrahim Tatlıses konuğuna “Sen Bir Terbiyesizsin.” deyince olanlar oldu,işte o Ş0K anları

İbo Show, 40.bölümünde Ankara sanatçılarını konuk ederek muhteşem bir Ankara gecesi yaşatacaktı. Bu konuklar arasında öncelikle Hüseyin Kağıt, Ankaralı Coşkun, Ankaralı Turgut, Ayşe Dinçer gibi isimler yer aldı. Oyun havalarıyla dolu geçen programda son dakikalara doğru İbrahim Tatlıses Ayşe Dinçer’le bir diyaloğa girdi ki Tatlıses kendini tutamayıp “Sen bir terbiyesizsin” dedi.

İbrahim Tatlıses ve Ayşe Dinçer kendi aralarında konuşurken Dinçer’in bazı açıklamaları Tatlıses’i öyle bir kızdırdı ki İmparator “Sen bir terbiyesizsin” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bunun üzerine Ayşe Dinçer, “İbrahim abim, kovma beni” dedi.

Programın yapım eki hemen devreye girdi ve ortamın yumuşatılması sağlandı. Ayşe Dinçer ise “Biz bu ortamı dağıtalım” diyerek meşhur Tiki Tak Tak şarkısını söyledi.

Peki Ayşe Dinçer ne dedi de İmparator’u ağlattı?İbrahim Tatlıses Ayşe Dinçer’e o kadar kırıldı ki “Ağladıktan sonra güldürmenin ne anlamı kaldı” dedi. Sosyal medyadan gelen yorumlarda ise “İbo kadını resmen kovmuş”, “Ayşe Dinçer patavatsızlığı…” gibi sert yorumlarda bulundu.

İbo Show’da Şok! İbrahim Tatlıses konuğuna
“Sen Bir Terbiyesizsin.”
İbrahim Tatlıses, 40. Bölümünde konuk ettiği sanatçılar arasında bulunan Ayşe Dinçer’i
sebebi bilinmeyen bir nedenle önce stüdyodan kovdu ardından
“Sen Bir Terbiyesizsin” diyerek yürekleri ağza getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.