Sevilen dizide şoke eden ayrılık

Sevilen dizide şoke eden ayrılık

Sevilen dizide şoke eden ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

TV8’de izleyici karşısına geçen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol veda etti. Dizinin son bölümünde Çelikkol’un hayat verdiği Mehdi karakteri vurularak öldürüldü. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda etti.

Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri’nin başrollerde oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 31 Mart Çarşamba ekrana gelen 37. yeni bölümünde Mehdi şoku yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi öldü.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ
Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ise Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Çelikkol paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hoşça kal Mehdi Usta. Hayalleri yarım kalmış herkese ithafen…Ve…
Canım partnerim Demet Özdemir. Bu bir son değil, yol uzun yeniden karşılaşacağımıza eminim.
Tüm oyun arkadaşlarım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yapımcımız Onur Güvenatam, yönetmenimiz Çağrı Bayrak başta olmak üzere aramızdan ayrılan, katılan, ilk günden beri aynı yolda yürüdüğüm tüm çalışma arkadaşlarım, iyi ki varsınız, hepinizin tek tek emeklerine sağlık. Ve elbette bugüne kadar bizi destekleyen izleyicimize… Zeynep’in hikayesi tamamlanabilsin diye Mehdi’nin hikayesi burada son buldu. Ben de artık ekran karşısında Zeynep’in yolculuğuna izleyici olarak eşlik edeceğim. Hoşçakalın…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.