Shopify kullanıcıları için avantajlı ödeme altyapısı; PayTR

Shopify kullanıcıları için avantajlı ödeme altyapısı; PayTR

PayTR, dünyanın en büyük hazır e-ticaret platformlarından biri olan Shopify ile entegrasyonunu tamamladı

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan, Türkiye’nin en köklü ödeme kuruluşu PayTR, dünyanın en büyük hazır e-ticaret platformlarından biri olan Shopify ile entegrasyonunu tamamladı. Bundan böyle PayTR ödeme altyapısını tercih eden Shopify kullanıcıları ihtiyaç duydukları tüm kanallar üzerinden ödeme alma ve yönetme imkanına sahip olacak.

Geliştirdiği inovasyon odaklı çözümleriyle, üye iş yerlerine yenilikçi ve sürdürülebilir ödeme deneyimi yaşatarak hayatlarını kolaylaştıran ödeme kuruluşu PayTR, dünyanın 175 ülkesinden milyonlarca işletmenin online satış yaptığı e-ticaret platformu Shopify ile entegrasyonunu tamamlayarak, avantajlı ödeme dünyasının kapılarını Shopfy’lılara açtı.
Günümüzde hem dünyada hem de Türkiye’de en çok kullanılan popüler e-ticaret programlarından biri olan Shopify e-ticaret uzmanlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verdiği gibi, girişimciler için de sıfırdan online satışa başlamalarına olanak tanıyan eksiksiz bir e-ticaret altyapısı sunuyor.
Shopify ile kullanıcılar, yazılım ya da programlama bilgisine gerek olmadan sanal mağazalarını kolayca açarak, ürün ve hizmetlerini Türkiye ve dünyanın her yerindeki müşterileri ile buluşturabiliyor.

Geliştirdiği yeni ürün, yüksek teknoloji ve yaptığı iş birlikleriyle hizmet çeşitliliği sağlayan PayTR, işletmelerin ihtiyacı olan tüm ödeme yöntemlerini tek çatı altında toplayarak, ödeme süreçlerinin tek noktadan yönetilmesini sağlıyor.
 
PayTR ve Shopify iş birliği ile kolayca gerçekleştirilen ödeme entegrasyonun ardından Shopify altyapısı kullanan mağazalar müşterilerine, PayTR altyapısının tüm ödeme kanalları üzerinden ödeme yapabilme imkanı sunuyor.
 
PayTR’la çalışan Shopify’lı sanal mağazalar, ödeme adımına gelen müşterilerine diledikleri bankanın kredi kartıyla tek çekim veya taksitle ödeme yapma imkanı sağlıyor. Sadece bununla da kalmıyor; banka kartları, ön ödemeli kartlar, alternatif ödeme kanalları (American Express, BKM Exspress, Masterpass ve Visa Card On File, Troy, Tosla) ve PayTR’ın kart saklama ürünü de müşterilerine sundukları diğer ödeme çözümleri arasında yer alıyor.
 
Ödemenin en pratik yöntemi ‘PayTR kart saklama’
PayTR Kart saklama Shopify’lıların müşterilerine sunduğu en pratik ödeme çözümü. Bu çözüm sayesinde müşteriler ödeme adımında her seferinde kart bilgisi girmekle uğraşmıyor, ödeme formuna kart bilgilerini bir kez girmeleri yeterli oluyor. Sonraki alışverişlerinde müşteriler saklı kartları sayesinde tek tıkla saniyeler içerisinde ödeme yapabiliyor.
 
Farklı para birimleriyle de ödeme alınabiliyor
PayTR ayrıca farklı para birimleriyle de ödeme alma imkanı sağlıyor. Shopify kullanıcıları sanal mağazaları üzerinden dünyanın her yerine yaptıkları online satışlarının ödemelerini dolar, euro, GBP gibi farklı para birimleriyle alabiliyor.
 
PayTR’ın avantajlı ödeme dünyasına adım atmak çok kolay
Shopify üzerinden ödeme alma altyapısı iFrame API ile çalışıyor ve PayTR’ın kurulum kılavuzları ve teknik ekiplerinin de desteğiyle ödeme entegrasyon kısa bir sürede kolayca yapılabiliyor.
 
PayTR ödeme altyapısını kullanmak için Shopify’lıların, www.paytr.com web sitesi üzerinden online başvurularını gerçekleştirmeleri yeterli. Mevcut üye iş yerleri ise PayTR mağaza paneli üzerinden Shopify ödeme entegrasyonu talebinde bulunabiliyorlar. Başvuru sonrasında gerçekleşecek hızlı ödeme entegrasyonun ardından Shopify’lılar PayTR’ın sağladığı tüm ödeme kanalları üzerinden PayTR güvencesiyle ödeme almaya başlayabiliyorlar.
 
Ödeme sürecinin merkezinde ‘Güvenlik’ yer alıyor
PayTR’ın PCI DSS sertifikası, yapay zekayla çalışan fraud önleme sistemleri, SSL sertifikalı ödeme sayfaları ve uzman risk ekipleri sayesinde, Shopify sanal mağazaları ve müşteri arasında gerçekleşen ödeme akışı en güvenli şekilde gerçekleşiyor. Yedekli donanım ve sistemler ödeme süreçlerinin kesintisizliğini sağlarken, 7/24 operasyon ve teknik destek hizmeti veren PayTR ekipleri de Shopify’lılara kusursuz bir müşteri deneyimi yaşatmak üzere çalışıyor.
 
PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“PayTR olarak bugün işletmelere ihtiyaç duydukları tüm kanallar üzerinden ödeme alma ve yönetme imkanını sunuyoruz. Dünyanın en fazla tercih edilen e-ticaret platformlarının başında gelen Shopify’la gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile artık Shopify kullanıcılarının da PayTR’ın avantajlı ödeme dünyasına katılmalarından dolayı mutluyuz. Ayrıca 7/24 operasyon ve destek ekiplerimizle ödemeyle ilgili baştan sona tüm süreçlerinde destek vermeye hazırız. 60 binden fazla üye iş yerimiz gibi Shopify kullanıcılarına da yenilikçi ve sürdürülebilir ödeme deneyimi yaşatmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.