! SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI...

! SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI...

FLAŞ HABER! SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI...

Koronavirüsle mücadele devam ederken son günlerde vaka sayılarında artış yaşandı. Vakaların artması akıllara 'Yasaklar geri gelir mi?' sorusunu getirdi. Türkiye'nin koronavirüs vakalarındaki artışı durdurmak amacıyla sokağa çıkma yasağı gibi sert önlemler alabileceği belirtildi. Öte yandan gerçek vaka sayısının söylenenden 5 kat daha fazla olduğu ifade edildi

Türkiye’nin koronavirüsle mücadele devam ederken artan vaka sayısının önüne geçebilmek için tekrar bazı sıkı tedbirler alacağı belirtildi.Öte yandan gerçek vaka sayısının söylenenden 5 kat daha fazla olduğu ifade edildi.

Reuters’a konuşan üst düzey bir yetkiliye göre hükûmet belli yaş grupları için evde kalma emri verebilir. Kaynak, herkes için geçerli sokağa çıkma yasaklarının da gündemde olduğunu söyledi.

İsminin paylaşılmaması şartıyla konuşan yetkili, Türkiye’deki gerçek vaka sayısının açıklananın 5 katı olduğunu ifade etti.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Reuters kaynaklı 'Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir" haberlerinin ardından İçişleri Bakanlığı'ndan flaş açıklama geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada ''Bugün Reuters kaynaklı “Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir” haberi tamamen asılsızdır. Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir'' ifadelerinde bulunuldu.

oronavirüs ile mücadele kapsamında bugün çıkan Reuters kaynaklı sokağa çıkma yasağı haberlerinin ardından İçişleri Bakanlığı’ndan flaş açıklama geldi.

İTİBAR ETMEYİNİZ

İçişleri Bakanlığı, ”Bugün Reuters kaynaklı “Türkiye’de sokağa çıkma yasakları gelebilir” haberi tamamen asılsızdır. Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.