Son Dakika! O ilimizde okullar açılmayabilir

Son Dakika! O ilimizde okullar açılmayabilir

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fahtma Şahin, kentte koronavirüs vakalarının artmaya devam etmesi durumunda okulların açılmayacağını ifade etti.

Normalleşme sürecine girilmesinin ardından vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralına uymaması sonucunda vakalarda artış yaşandı. Vaka sayısının arttığı iller arasında Gaziantep de yer alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fahtma Şahin, kentte koronavirüs vakalarının artmaya devam etmesi durumunda okulların açılmayacağını ifade etti.

Ortalama vaka sayısının arttığı kentler arasında yer alan Gaziantep’te, vakaların artması durumunda 2020-2021 sezonunda okullar açılmayabilir.

Şahinbey ilçesindeki muhtarlarla yapılan toplantıda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te vaka sayılarının artması durumunda okulların açılmayacağını söyledi.


 
Şahin, programda “Gaziantep Valiliği muhtarlarımızı topladı. Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelememiştik. Muhtarlarımız ile istişare ettik, soruları cevapladık” ifadelerini kullandı.


BAKAN KOCA VAKALARIN ARTTIĞI İLLERİ AÇIKLAMIŞTI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller arasında Gaziantep de yer alıyordu.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: “Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır. Yoğun bakım hasta sayımız, yeni vakaları takiben, artış eğiliminde. TEDBİR VARKEN, “Bugün vefat eden sayısı” kanıksanacak tablo değil”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.