Sosyal Yardımlaşma Müdürlükleri Memur Alımı Başvuruları

Sosyal Yardımlaşma Müdürlükleri Memur Alımı Başvuruları

Sosyal Yardımlaşma Müdürlükleri Memur Alımı Başvuruları 7-14 Haziran

SYDV memur alımı ilanları yayınlanarak başvuruları kabul etmeye başladı. SYDV başvuruları 7-14 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. 

Genel Ortak Nitelikler

  1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması,
  2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması,
  3. Başvuru tarihi itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olması,
  4. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmaması,
  5. Kamu haklarından mahrum bulunmaması,
  6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı bulunmaması,
  7. Adli ve İdari Soruşturma sonucunda, işe alınmasına engel bir durumu bulunmaması,
  8. ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Tekirdağ Saray Muhasebeci Alımı

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren işletme, muhasebe, bankacılık, bankacılık ve finans, bankacılık ve sermaye piyasası, ekonometri, ekonomi, maliye, bölümlerinin yurt içi veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak. En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olması gerekiyor. 14 Haziran bitimine kadar adaylar başvuru yapabilir.
 
İstanbul Kartal Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

Adaylar 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. Askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olması gerekmektedir. Lisans mezunu olması isteniyor. 2019-2021 KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranıyor. Erkek olan ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akli ya da bedensel engeli bulunmaması gerekmektedir. 7 Haziran tarihinde bitiyor. Sosyal çalışmacı olarak görev verilecektir.

Ağrı Doğubeyazıt 4 Büro Personeli Alımı
 
Başvuru yapacakların Askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olması gerekiyor. Sosyal İletişim becerisine sahip olmak. Bilgisayar programları kullanıyor olması gerekmektedir. 2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı en az KPSS 60 puanı bulunanların başvurusu kabul edilecek.
Türk Dili ve Edebiyat bölümü, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası ilişkiler, işletme ve İktisat bölümlerinden birinden lisans mezunu olması isteniyor. B sınıfı sürücü ehliyeti istenmektedir. 7 Haziran 2021 tarihinde başvurusu bitecek.
 
Başvuru yapacaklar aşağıda bulunan linki kopyalayıp yeni sekmede açarak işlem yapabilecektir.

https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.