'Sözleşmeli ile Kadrolu ayrımına bu yıl son vereceğiz'

'Sözleşmeli ile Kadrolu ayrımına bu yıl son vereceğiz'

Bakan Gül: Sözleşmeli arkadaşlarımız da aynı masada. Sözleşmeli, kadrolu bu ayrıma son vererek bu arkadaşlarımızın da kadroya geçeceği bir adli yıl olmasını ümit ediyoruz ve bunun için de çalışacağız

Adalet Bakanı Söz Verdi.

Kadrolu Sözleşmeli Ayrımına Son Verip Sözleşmeliler için Bu Yıl Çalışma Yapacağız.

İŞTE DETAYLAR

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Edirne'de adliye personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Gül, burada yaptığı konuşmada, adliye personeliyle aynı sofrada bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Çok ulvi bir meslek, bu adliyenin kapısından giren bir kişi, adliyenin kapısından çıkarken kalemden, mahkemeye, girişten, en üst katına kadar çıktığında 'Allah razı olsun, vicdanen öyle iyi davrandılar, kendi kızım oğlum gibi gördüm' diye bir duyguyla çıkıyorsa, en güzel başarıyı sağlamış oluruz. Adli anlamda, yargısal kararla ilgili verilen kararların da adil olmasıyla vatandaşımızın beklentisi budur." 

"Fedakarca çalışan arkadaşlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Bunları yakından takip edeceğiz. Sözleşmeli arkadaşlarımız da aynı masada. Sözleşmeli, kadrolu bu ayrıma son vererek bu arkadaşlarımızın da kadroya geçeceği bir adli yıl olmasını ümit ediyoruz ve bunun için de çalışacağız. Bu adli yıl daha adalet dolu bir yıl olsun. Sizlere de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum