
Şubatta 2013 Özür grubu Ataması Olacak mı?
Şubatta 2013 Özür grubu Ataması Olacak mı?

Dinçer göreve geldiği günden beri eğitim camiasında birçok ilkleri yaşattı.
Örneğin özür grubu atamalarını Şubat ayında kaldırdı. Sadece tek atama Ağustos ayına bırakarak öğretmenlerden büyük tepki aldı.
Ayrıca il emri uygulamasını da kaldırarak birçok öğretmenin eşlerinin yanına gidememesine neden oldu. TÜM BUNLARDAN Tepki alınca da Zihinsel Engelliler Öğretmenliği ve Teknoloji Tasarım öğretmeniği branşlarını seçen Öğretmenlerin eş durumu atamalarını yaptı. Bununla da yetinmedi yine de atanamayan öğretmenlere düz Memurluğun yolunu açtı.
Dinçer bununla da yetinmedi alan değişikliğini getirerek 4+4+4 sistemiyle branş fazlası durumuna düşen 42 Bin Sınıf öğretmeninin alan değiştirmesine de vize verdi.
Tüm bunları neden yazıyoruz?
Şubatta Öğretmen ataması olabilir mi?
Dinçer geçen yılda hatırlanacağı üzere tek atama yapılacaktır demesine rağmen ikinci bir atama yapılmasına vize vermişti. Dinçerin kamuoyu baskısı gördüğü anda kararlarını delerek yeni bir çözüm önerisi getirdiği görülüyor.
Bizler Memurlara Haber olarak 2013 Şubatta Öğretmenlere özür grubu ataması yapılması için öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
2013 ŞUBAT ATAMASI GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.