Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can kaç lira kazandı

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can kaç lira kazandı

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ne kadar kazandı?

TV8 ekranlarının çok sevilen yarışma programı 'Survivor' dün akşam final yaptı. 'Survivor 2020'de Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasındaki final nefesleri kesti ve 5,5 aylık maratonun galibi Cemal Can Canseven oldu. Canlı yayında kupayı kaldıran Cemal Can'ın kazandığı para ödülü de çok merak edildi.

Şubat ayında başlayan Survivor macerası dün akşam yayınlanan final ile son buldu. 5,5 aylık maratonun şampiyonu belli oldu.

Barış ile finale kalan Cemal Can, yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor'ın bu sezonki şampiyonu oldu.


Duygusallığıyla dikkat çeken parkur başarısıyla da herkesi şaşırtan Cemal Can şampiyonluğun ardından göz yaşlarına hakim olamadı.

Gönüllüler takımında Survivor 2020'ye başlayan ve şampiyon olan Cemal Can 500 bin TL ödül kazandığı tahmin ediliyor. Çünkü geçtiğimiz yılın şapiyonu 500 bin TL'lik para ödülünün sahibi olmuştu.


Şampiyon olan Cemal Can, "Burada iki kazanan var. Hayalim gerçek oldu. Tek bir şey söyleyeceğim hayallerinizin peşinden gidin. Hayat çok kısa birbirinizin kalbini kırmayın" dedi.

Öte yandan Cemal Can sadece Survivor 2020 şampiyonu olmadı. Yarışma sayesinde sosyal medya hesap hesabındaki takipçi sayısını da katladı.


Cemal Can, 250 bin kişinin takip ettiği Instagram hesabının takipçi sayısını 14 kat arttırdı. Cemal Can'ın takipçi sayısı final akşamı 3,4 milyona ulaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.