Survivor hakkında bilinmeyenler 2021

Survivor hakkında bilinmeyenler 2021

Survivor hakkında bilinmeyenler

Biri kısa süre önce All Star’dan elenen, Survivor’ın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz. Diğeri, eşi Hakan favoriler arasında gösterilen eski Survivor yarışmacısı Gizem Hatipoğlu. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kankalarla Dominik sahillerine nispet yaparcasına kumsalda buluşup Survivor izlerken kafanızı kurcalayan soruları konuştuk, diğer yarışmacıları çekiştirdik.

BU ADADA CİNSİYET YOK

MERVE:

Ada ortamı âşık olmaya hiç müsait değil. Başkalaşıyorsun. Orada cinsiyetimiz yok. Mesela ben Doğukan’a erkek olarak bakmıyordum, o da beni kadın olarak görmüyordu. Sonuçta vücudun deformasyona uğruyor. Açlıkla mücadele edip yarışmalarla ve elenme durumuyla uğraşırken hiç aklına gelmiyor.

STRESTEN REGL OLAMADIM

MERVE:

Gittim döndüm, tam 2.5 ay geçti fakat hâlâ regl olamadım. Doktora gittim; “Savaşta da kadınlar stresten vücutlarını kapatırdı” dedi. Orada da ciddi bir stres altındayız ve savaş veriyoruz.

GİZEM:

Ben oldum ve bana ped verdiler.

SEKS AKLININ UCUNA GELMİYOR

MERVE:
İsteğin kesinlikle köreliyor. Aklına hiç bir şey gelmiyor. Sevgilim Selim eğer adada olsaydı da eminim yine aklıma gelmezdi.

GİZEM:
Ben yarışmadayken Hakan’la birlikteliğimiz başlamıştı ve ama oradaki psikoloji çok farklı. Düşünmüyorsun.

TUVALETİMİZİ KUMA VEYA ORMANA YAPIYORUZ

MERVE:
Tuvalet kabini falan yok. Barakanın 100 metre yakınına kimse tuvaletini yapmayacak kuralı koyuyoruz. Gidip kuma veya ormana yapıyoruz. Tuvalet kâğıdı da yok.

En… gereksiz buldukları çıkış:

Merve:

Anıl’ın benim fareye ağlamama çıkış göstermesi gereksiz ajitasyondu.

Gizem:

Turabi’nin yarışmaların sonunda Hakan’ın yanına yaklaşıp sevinç hareketleri yapması.

En hoşlanmadıkları isim:

Merve:

Anıl. Sürekli ajitasyon yapıyor.

Gizem:

Anıl. Sakatlandığı dönemde takım arkadaşlarına karşı yeterli iyi niyeti göstermedi. Adalar birleştikten sonrada karşı takımla daha fazla kaynaşıp kendi takımını ikinci plana attı.

Favorileri…

Gizem: Kocam Hakan.

MERVE:

Geçen sene izlerken en sinir olduğum yarışmacı oydu. Bu sene, yarışma başlamadan evvel Turabi ve diğer birkaç yarışmacıyla aşıya, doktor kontrollerine gittim. Bir günümüz birlikte geçti. O gün onun hakkında düşüncelerim değişti. Ve Turabi’yi sevdim. Önyargılı olmanın ne kadar kötü olduğunu da anladım. Tabii özellikle Hakan ve Doğukan’a yaptıkları olmak üzere bazı davranışlarını onaylamıyorum. Özü sözü bir.

GİZEM:

Turabi Survivor’a kötü başladı. Ona karşı çok tepki vardı. Hakan’la da en başından beri elektrikleri tutmadı. Turabi’nin Hakan’a tekme atması, sevinç hareketleriyle onu kışkırtması beni çok üzdü. Yaşananlar hiç hoş değildi. Bu yüzden Turabi’yi sevemedim.

“SERENAY SİZCE SAHTE DEĞİL”

MERVE:

İnsanlar adada yaşananların yüzde 30’unu izliyor. Serenay’la oturduğumuzda da hep annesinin rahatsızlığından bahsederdi. Bir de oradaki gözyaşları aslında bir şeylerin birikimi.

GİZEM:

Açlık belli bir yere kadar zorluyor. Ama sonra mideniz küçülüyor alışıyorsunuz. Ama psikolojik olarak yaşanan yalnızlık en zoru. Bu yüzden Serenay’ın sahte olduğunu düşünmüyorum.

Merve Hakan, Doğukan ve Serenay.

“SANKİ MERVE’NİN ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜLER!”

MERVE:

Onun için çok üzülüyorum. Bir an önce gerçek dünyaya dönsün. Survivor’ın bana sağladıklarının farkındayım. Bu röportajı bile o sayede yapıyorum. Ama sonuçta bu bir yarışma. Ben onu gerçek hayata adapte edebilecek kadar hırslı değilim. Mesela Merve Aydın bir yarışmayı kaybettiğinde dağlara taşlara haykırıyor. Survivor’dan haberi olmayan biri tesadüfen ekranda görse “Çocuğunu mu öldürmüşler?” der.

“HİLMİCEM ÇATIK KAŞLI VE AGRESİF”

GİZEM:

Önceden farklıydı. Yarışmada Hasan’ın da söylediği gibi “Turabi’yle takılmaya başladıktan sonra çatık kaşlı ve agresif bir Hilmicem gördük”.

“ANIL SADECE FİZİĞİYLE OY ALIYOR”

MERVE: Çok kötü bir taklitçi.

GİZEM: Sarışın, mavi gözlü ve yakışıklı bir çocuk. Sadece bu yüzden oy alıyor.

“HASAN’DA BİR ŞEYLER EKSİK”

MERVE:

İnandırıcı değil. İkna edemiyor. Onda bir şeyler eksik.

GİZEM:

Turabi ve Hilmicem’in karşısında ilk zamanlarda iyi bir duruş sergiledi. Ama adada bir grubu yönetebilecek vasıfta olduğunu düşünmüyorum.

“HAKAN DAHA ÇOK KONUŞMALI”

MERVE:

Biz 2008’de ‘Var mısın Yok musun’ programında Gizem’le tanıştık. Dostluğumuz devam etti. Birlikte tatillere gidiyor, evde lahmacun partileri veriyoruz. Orada da Hakan’la iyi anlaşmamız çok doğaldı.

GİZEM:

Hakan konuşmayı seven ve mantıklı konuşan biri. Bence az bile konuşuyor. Daha çok konuşsun ve herkes gerçekleri duysun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.