SYDV Aile Bakanlığı Şehirlere Kamu Personeli Alımı 2020

SYDV Aile Bakanlığı Şehirlere Kamu Personeli Alımı 2020

SYDV Aile Bakanlığı Şehirlere Kamu Personeli Alımı 2020

Ağrı Hamur Sosyal Yardımlaşma ve İnceleme Görevlisi alımı 2 kişi başvuru şartları;

En Az B Sınıfı Ehliyetli ve Üniversitelerin herhangi bir bölümün 4 yıllık lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 13 Eylül 2019 tarihinde sona erecektir.

Ordu SYDV adayların 1 kişilik kontenjan ile Büro Görevlisi unvanıyla istihdam edilecek

Ordu SYDV Büro Görevlisi alımı için başvuru yapabilmeleri için KPSS P3 puan türünden en az 60 puana, en az B sınıfı ehliyeti ve iyi derecede bilgisayar ile İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

Adaylar ayrıca en az 4 yıllık Fakültelerinin; Basın ve Yayın, Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Bilimleri, İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Medya, İletişim Tasarımı ve Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak şartına uygun olmaları gerekmektedir. Başvurular için 9.9.2019 son başvuru tarihi olup; adayların online başvurudan sonra 19.9.2019 tarihine kadar belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Adana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere 2 kişi Sosyal Yardım Ve İnceleme Görevlisi ve Büro Personeli alımı yapılacak

Adana SYDV Sosyal Yardım Ve İnceleme Görevlisi ve Büro Personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların KPSS P3 puan türünden 60 puan almaları, aktif olarak araç kullanabilmeleri, Adana ili sınırlarında ikamet ediyor olmaları ve Sosyal Yardım Ve İnceleme Görevlisi için; istatistik ve ekonometri mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca Büro Personeli alımı başvuruları için de adayların; Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İnsan Kaynakları Yönetimi mezunu olmaları şartı aranmaktadır.

Söz konusu başvurular için son başvuru tarihi 9 Eylül 2019 tarihi olup;  yapılacak başvurulardan sonra ilgili evrakların teslim edileceği son tarih ise 16.9.2019 tarihidir.

SYDV Aile Bakanlığı başvurusu için tıklayın.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.