T.C. kimlik numaranız ile başvuru yapanları

T.C. kimlik numaranız ile başvuru yapanları

T.C. kimlik numaranız ile başvuru yapanların hesabına para yatacak.

Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlara bu para ilaç gibi gelecek. Emekli olanlar 5.000 TL ye kadar net ödeme alabilecek. Ödemeler bankalar tarafından bu sabah itibari ile başladı. Başvuru yapmak isteyen kişiler SMS ile veya bizzat bankaya giderek müracaat edebilecek. Emekli olan herkes 5.000 TL tutarındaki ödemeyi, bankalardan onay alarak alabilecek. Nakit tutar ile ihtiyaçlar karşılanacak.

 
Bankalardan hızlı bir şekilde onay alınarak nakit ihtiyaçlar karşılanabilecek. Son dakika haberi olarak kendi sitelerinden paylaşılan bankalar sadece emekli olanlardan ve belirli şartları yerine getirenlere bu krediyi kullandırabilecek. Krediyi kullanan kişiler geri ödemesini 36 ay vade ile gerçekleştirecek.  Bankalardan emeklileri ilgilenecek önemli duyuru geldi. Nakit ihtiyacı olan emeklilere destek sağlanacak. Emekli kişilerin hesaplarına geri ödemesiz 5000 TL para yatırılacak.


PTT tarafından emekli olanlara 5.000 TL tutarında ödeme gerçekleşecek. Ödeme almak isteyen kişiler kredi başvurusu yapmak için tek şart PTT üzerinden maaşları almaları yeterli. Sizlerde bu imkândan faydalanmak istiyorsanız, en yakın PTT şubesine giderek, kimlik gösterilmesi ile emekli maaşınızın tutarı üzerinden 5.000 TL ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.
 
Başvuru yapmak isteyenler cep telefonundan başvuru yapabilir. Telefonun mesaj kısmına girerek PTT yazılıp boş bırakılır. TC kimlik numarası yazılarak 3050 numaraya mesaj gönderilir. Gönderilen mesajdan kısa bir süre sonra kredi başvuru sonucu başvuru yapılan cep telefonuna cevap olarak gönderilir.


Ziraat Bankası, emekli müşterilerine 5.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor
Ülkemizde kamu Bankası olarak hizmet veren bankalar arasında olan Ziraat Bankası’ndan emekli vatandaşları sevindirecek duyuru geldi. Emekli vatandaşlara 5000 TL nakit desteği geldi. Banka emekli olan müşterilerine 5.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Müşterilerini memnun etmek için sürekli kampanya düzenleyen banka yüksek limitli ihtiyaç kredisi kampanyasını müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Kredi başvurusunda bulunan kişiler değerlendirme sonucu 5.000 TL’ye kadar kredi almaya hak kazanabilecek. Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasını kullanılarak veya Ziraat Bankası’nın internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ile birlikte kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. İnternet sitesinden başvuru yapmanın yanında en yakın banka şubesine gidilerek de kredi başvurusunda bulunma imkanı sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.