Tam 274 personel alımı! Hiçbirinde KPSS şartı yok

Tam 274 personel alımı! Hiçbirinde KPSS şartı yok

Tam 274 personel alımı! Hiçbirinde KPSS şartı yok, en az lise mezuniyet durumu yeterli. İzmir’de yaşayan ya da yaşama imkanı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak iş

Kadro Dağılımı Nasıl?


1 tıbbi laboratuar teknikeri, 3 veteriner sağlık teknikeri, 15 beden işçisi, 3 tıbbi sekreter, 35 temizlik personeli, 1 engelli kadro temizlik personeli, 2 teknisyen ve 3 taşıma personeli ile 63 personel oluyor.
10 şoför, 55 süpürge işçisi, 5 sosyolog, 3 sosyal hizmet uzmanı, 5 Su sayacı okuma personeli, 5 psikolog, 1 prodüktör, 3 odacı, 2 makine teknikeri, 2 kaynakçı, 3 kaloriferci ve 3 iş güvenliği uzmanı ile 160 personel oluyor.

3 inşaat teknikeri, 2 imam, 3 iç mimar, 2 hemşire, 2 hemşire yardımcısı, 3 hayvan bakıcısı, 8 hasta ve yaşlı bakım personeli, 3 harita ve kadastro teknikeri, 3 grafiker, 1 grafik tasarımcısı ve 2 gassal ile 192 personel oluyor.


1 enerji mühendisi, 1 endüstriyel elektronik teknikeri, 1 otomasyon teknolojisi teknikeri, 3 elektronik haberleşme teknikeri, 1 elektrik teknisyeni, 1 elektrik teknikeri, 5 dağıtım personeli, 2 çocuk gelişimci, 8 çağrı operatörü, 55 büro elemanı, 1 engelli kadro büro elemanı, 2 bilgisayar programcılığı teknikeri ve 1 aşçı ile toplamda 124 personel alımı gerçekleşecek!

Hangi Meslekten Hangi Öğretim Seviyesi Bekleniyor?

En az ilkokul istenen meslekler: beden işçisi, temizlik personeli, engelli kadro temizlik personeli, taşıma personeli, şoför, süpürge işçisi, odacı, hayvan bakıcısı, hasta ve yaşlı bakım personeli ve aşçıdır.


En az ortaokul mezuniyeti istenen meslekler: su sayacı okuma personeli ve dağıtım personelidir.

En az lise diploması istenen meslekler: tıbbi sekreter, teknisyen, prodüktör, kaynakçı, kaloriferci, imam, hemşire, hemşire yardımcısı, gassal, elektrik teknisyeni, çocuk gelişimci, çağrı operatörü, büro elemanı ve engelli kadro büro elemanıdır.

En az önlisans istenen meslekler: tıbbi laboratuar teknikeri, veteriner sağlık teknikeri, makine teknikeri, inşaat teknikeri, harita ve kadastro teknikeri, endüstriyel elektronik teknikeri, otomasyon teknolojisi teknikeri, elektronik haberleşme teknikeri, elektrik teknikeri ve bilgisayar programcılığı teknikeridir.


En az lisans diploması istenen meslekler: sosyolog, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, iş güvenliği uzmanı, iç mimar, grafiker, grafik tasarım ve enerji mühendisidir.

İzenerji’ye Nasıl Başvurabilirim?

Yukarıda belirtilen 44 farklı meslek dalından ‘biri bana uygun ve başvurmak istiyorum ama nasıl olacak?’ diyorsanız işte cevabı.

Öncelikle İzenerji web sayfasına erişim sağlamanız gerekiyor. Çünkü başvurular sadece elektronik ortamdan alınmaktadır. Sitede yer alan CV bankasına özgeçmişinizi göndererek müracaat işleminizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum