Tarım ve Orman Bakanlığı 100 bin TL hibe desteği başvuruları

Tarım ve Orman Bakanlığı 100 bin TL hibe desteği başvuruları

Tarım ve Orman Bakanlığında 2022 ve 2024 yıllarını kapsayacak UZMAN ELLER PROJESİ kapsamında 100 Bin TL'ye kadar hibe desteği

Bakanlık bünyesinde hayvansal ve bitki üresi, su ürünleri ile yöresel ürünler ve tıbbi aromatik bitki üretimi alanlarında 100 Bin TL'ye kadar destek verilecek.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI DESTEĞE BAŞVURABİLECEK?

 2022-2024 yıllarında kırsal alanda yaşayan veya yaşamayı taahhüt eden ve Meslek Yüksek Okulları ve üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun olanların mahallinde uygulayacağı projeler kapsamında 100 Bin TL’ye kadar hibe desteği alabilecekler.
 
KİMLER BAŞVURU YAPAMAZ?

Hibe desteğinden daha önce bu programdan yararlananlar başvuru yapamayacak. Farklı üniversite bölümlerinden mezun olanlar bu 100 bin TL hibe desteğinden yararlanamayacaklar.

Başvurular Tarım ve Orman Bakanlığı il müdürlüklerine yapılacaktır

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.